Mit gondoltok az olyan férfiról,akit az állomáson sűrűn láttok könyvet olvasni?
Figyelt kérdés
Amikor várakozok busz illetve vonat indulásra szeretek előtte mindig olvasni mert ez kikapcsol és így minőségi időt töltök.
Milyen érzést,gondolatot vált ki belőletek az ilyen ember?
41F
2023. ápr. 4. 13:53
3/36 anonim válasza:
Hát erről őszintén semmit. Max a könyv alapján tudnék bármit is gondolni, de a legtöbb könyv így is semleges reakciót váltana ki belőlem.
6/36 anonim válasza:
Állami alkalmazott. Pályaelhagyó pedagógus aki karrierje csúcsaként a szomszéd vármegyeszékhely okmányirodájában dolgozik
7/36 anonim válasza:
Én is általában olvasni szoktam a tömegközlekedésen, de még soha az életben nem jutott eszembe azon gondolkodni, hogy ki mit gondol erről. Valószínűleg azért nem, mert senki nem gondol semmit, mindenkinek van jobb dolga. Nekem is.
8/36 anonim válasza:
Utolsó, miért, csak ezek szerethetnek olvasni?
9/36 anonim válasza:
Nekem szimpatikusak azok az emberek, akik olvasnak. Tudom, boomer szöveg, de manapság mindenki annyira bele van feledkezve a technikába, hogy szimpatikussá válnak azok, akik egy jó könyvben tudnak elmélyedni. Ráadásul jó emlékeim fűződnek a könyvolvasáshoz. A barátommal is úgy ismerkedtem meg, hogy a Margit-szigeten olvastam egy pléden, és leszólított, hogy mit olvasok. :) Úgyhogy nekem szimpatikus lennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!