Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normalis hogy erre varok?

Angelo99 kérdése:

Normalis hogy erre varok?

Figyelt kérdés
Normalis hogy arra varok hogy legyen mar jövő nyár, hogy mehessunk kirándulni a tengerhez? Komolyan szinte semmi nem izgat csak ez hogy legyen mar jövő nyár.
tegnap 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem, bolond vagy
tegnap 23:42
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Normálisnak normális, a nyarat szinte mindenki szereti. Csak épp fölösleges ezen rágódni, attól nem telik gyorsabban az idő. Inkább foglald el magad, és próbáld megtalálni a szépséget a télben is.
tegnap 23:46
 3/10 anonim válasza:
80%

Hát, nem normális. Mert addig bármi megtörténhet. Pl.:

-Megérkeznek a földönkívüliek és végeznek a fajunkkal.

-Elüt egy autó.

-Kibelez egy sorozatgyilkos.

-Fürdés közben megb.sz a 220.

-Putyin ledobja az atomot.

És ennek fényében úgy halsz meg, hogy nem élvezted az utolsó hátralévő idődet egyáltalán...

tegnap 23:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat ezaz jogy folyton fellek hogy meg e ellem a kovetkezo napot tartok egy ket dologtol........
tegnap 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Dolgozol vagy szüleid állják a nyaralást?

Ha előbbi, akkor vesd bele magad a munkába, kezdj el spórolni hozzá, és menjetek télek a tengerhez/óceánhoz, szerintem még jobb, mint nyáron (nyáron itthon is el lehet lenni, de a hideget rosszul viselem 😀).

Ezzel két legyet is üthetsz, egyrészt lefoglalod magad, kevesebb idő jut a szorongásra, másrészt kevesebbet kell várni 🙂

ma 00:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen szorongok ez igaz amugy 32veves vagyok amugy iras veget hogy regebben odairtam egy tragar kommentet fellek hogy elkapnak stb........ Tudom hulyeseg de megis olyan lelkiismeretfurdalasom van .....
ma 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:

El fog jönni az a nyár jövőre is, ne izgulj. Addig meg foglalkozz mással.

Bár ha van elég pénzed, elmehetsz a tengerhez télen is, pl. Thaiföldön 30 fok van.

ma 00:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Megellem?
ma 00:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért ne élnéd meg? Persze, hogy megéled.
ma 00:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Sok dolog is van ... Azer az meg messze van .
ma 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!