Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normalis hogy erre varok?

Angelo99 kérdése:

Normalis hogy erre varok?

Figyelt kérdés
Normalis hogy arra varok hogy legyen mar jövő nyár, hogy mehessunk kirándulni a tengerhez? Komolyan szinte semmi nem izgat csak ez hogy legyen mar jövő nyár.
nov. 24. 23:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem, bolond vagy
nov. 24. 23:42
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Normálisnak normális, a nyarat szinte mindenki szereti. Csak épp fölösleges ezen rágódni, attól nem telik gyorsabban az idő. Inkább foglald el magad, és próbáld megtalálni a szépséget a télben is.
nov. 24. 23:46
 3/16 anonim válasza:
86%

Hát, nem normális. Mert addig bármi megtörténhet. Pl.:

-Megérkeznek a földönkívüliek és végeznek a fajunkkal.

-Elüt egy autó.

-Kibelez egy sorozatgyilkos.

-Fürdés közben megb.sz a 220.

-Putyin ledobja az atomot.

És ennek fényében úgy halsz meg, hogy nem élvezted az utolsó hátralévő idődet egyáltalán...

nov. 24. 23:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Hat ezaz jogy folyton fellek hogy meg e ellem a kovetkezo napot tartok egy ket dologtol........
nov. 24. 23:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Dolgozol vagy szüleid állják a nyaralást?

Ha előbbi, akkor vesd bele magad a munkába, kezdj el spórolni hozzá, és menjetek télek a tengerhez/óceánhoz, szerintem még jobb, mint nyáron (nyáron itthon is el lehet lenni, de a hideget rosszul viselem 😀).

Ezzel két legyet is üthetsz, egyrészt lefoglalod magad, kevesebb idő jut a szorongásra, másrészt kevesebbet kell várni 🙂

nov. 25. 00:00
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen szorongok ez igaz amugy 32veves vagyok amugy iras veget hogy regebben odairtam egy tragar kommentet fellek hogy elkapnak stb........ Tudom hulyeseg de megis olyan lelkiismeretfurdalasom van .....
nov. 25. 00:02
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

El fog jönni az a nyár jövőre is, ne izgulj. Addig meg foglalkozz mással.

Bár ha van elég pénzed, elmehetsz a tengerhez télen is, pl. Thaiföldön 30 fok van.

nov. 25. 00:38
 8/16 A kérdező kommentje:
Megellem?
nov. 25. 00:46
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
Miért ne élnéd meg? Persze, hogy megéled.
nov. 25. 00:59
 10/16 A kérdező kommentje:
Sok dolog is van ... Azer az meg messze van .
nov. 25. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!