Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézik hülyének azt...

Miért nézik hülyének azt akinek céljai vannak, aki tanulni akar, aki akar vmit?

Figyelt kérdés
[link]

2023. márc. 26. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Oké, és most ha mindenki azt felelte volna, hogy a világ legjobb labdarúgója akar lenni, akkor is csak egynek sikerült volna.

Jobban mondva egynek se, mert Ronaldo sosem volt/lesz a világ legjobb labdarúgója! Ehe-ehe!

2023. márc. 26. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A tanulást meg elég abszurd itt felhozni Ronaldo 6 általánosával.
2023. márc. 26. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki nézi hülyének?
2023. márc. 26. 12:49
 4/13 A kérdező kommentje:
A gyk
2023. márc. 26. 12:57
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
és kit érdeke az itteni noname vélemények?
2023. márc. 26. 13:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Avagy dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Én örülök neki, ha valaki tanulni akar, motivált. Itthon nagyon kockázatkerülőek az emberek. Az bosszantóbb, amikor valaki kuka tudással sikeres mondjuk.

2023. márc. 26. 13:26
 7/13 A kérdező kommentje:

Itteni vélemények miért?

Kiírok egy kérdést pl hogyan lehetne megtanulni ezt vagy azt, vagy egy napba hogyan lehetne időt kipréselni rá.

Azaz erre várnék válaszokat, ezért érdekelnének a válaszok.

Aminek az lesz a vége, hogy bolond vagy, megszállott, mert ők ezt diagnosztilzálják a kérdésből, és menj pszichológushoz.

A tömeg noname az kérdésre miért nem ötletel pl brain storming, miért nem javasol tanácsol, miért lehúzza a másikat és tapossa?

2023. márc. 26. 13:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Es azért vagy bolondnak diagnosztizálva a gyk-n, mert közlöd hogy a tanácsok érdekelnének es nem a lebeszélés a tanulásról. Akkor leszel a megszállott beteg ember mert kitartasz az mellett hogy meg akarod tanulni és nem hallgattál rájuk, hogy nem kéne.
2023. márc. 26. 13:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez nem csak a gyk-n van így, hanem a való életben is. "Tanult tehetetlenség" a jelenség a neve.

A "miért igenre.." nem tud választ adni, de a "miért nem.."-re napestig sorolja a kifogásokat.

A szüleinket egész életükben erre nevelték. A szolgaságra, alkalmazotti létre, hogy ne szóljon semmiért, ne álmodozzon.. "örüljön, hogy lyuk van a seggén".. és szép lassan beletörődtek ebbe. Többségük nem is vitte semmire. Ezért is kényszerülnek dolgozni jó páran nyugdíj mellett..

anyám pl nem érti, hogy én főállás után miért ülök be a gép elé, és dolgozok éjszakába nyúlóan, miért nem pihenek. Próbáltam elmondani neki, hogy nem a célom a 40 év végiggürcölése, azért, hogy más jólétben éljen meg nyaralgasson ez idő alatt. Én akarok az lenni aki jólétben él és nyaralgat. 42-45 évesen én már nyugdíjas akarok lenni, élni a megtakarításaimból, passzív bevételeimből.. nem pedig ugrálni egy egyetemről kiesett hülyegyerek dirigálása szerint. millió 1 okot fel tudod sorolni hogy ez miért nem jön össze, és egyet se, hogy miért jönne össze.

2023. márc. 26. 14:12
 10/13 anonim ***** válasza:
2023. márc. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!