Miért nézik hülyének azt akinek céljai vannak, aki tanulni akar, aki akar vmit?
Oké, és most ha mindenki azt felelte volna, hogy a világ legjobb labdarúgója akar lenni, akkor is csak egynek sikerült volna.
Jobban mondva egynek se, mert Ronaldo sosem volt/lesz a világ legjobb labdarúgója! Ehe-ehe!
Avagy dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Én örülök neki, ha valaki tanulni akar, motivált. Itthon nagyon kockázatkerülőek az emberek. Az bosszantóbb, amikor valaki kuka tudással sikeres mondjuk.
Itteni vélemények miért?
Kiírok egy kérdést pl hogyan lehetne megtanulni ezt vagy azt, vagy egy napba hogyan lehetne időt kipréselni rá.
Azaz erre várnék válaszokat, ezért érdekelnének a válaszok.
Aminek az lesz a vége, hogy bolond vagy, megszállott, mert ők ezt diagnosztilzálják a kérdésből, és menj pszichológushoz.
A tömeg noname az kérdésre miért nem ötletel pl brain storming, miért nem javasol tanácsol, miért lehúzza a másikat és tapossa?
Ez nem csak a gyk-n van így, hanem a való életben is. "Tanult tehetetlenség" a jelenség a neve.
A "miért igenre.." nem tud választ adni, de a "miért nem.."-re napestig sorolja a kifogásokat.
A szüleinket egész életükben erre nevelték. A szolgaságra, alkalmazotti létre, hogy ne szóljon semmiért, ne álmodozzon.. "örüljön, hogy lyuk van a seggén".. és szép lassan beletörődtek ebbe. Többségük nem is vitte semmire. Ezért is kényszerülnek dolgozni jó páran nyugdíj mellett..
anyám pl nem érti, hogy én főállás után miért ülök be a gép elé, és dolgozok éjszakába nyúlóan, miért nem pihenek. Próbáltam elmondani neki, hogy nem a célom a 40 év végiggürcölése, azért, hogy más jólétben éljen meg nyaralgasson ez idő alatt. Én akarok az lenni aki jólétben él és nyaralgat. 42-45 évesen én már nyugdíjas akarok lenni, élni a megtakarításaimból, passzív bevételeimből.. nem pedig ugrálni egy egyetemről kiesett hülyegyerek dirigálása szerint. millió 1 okot fel tudod sorolni hogy ez miért nem jön össze, és egyet se, hogy miért jönne össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!