Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért akar hülyének nézni...

Miért akar hülyének nézni mikor látom h az ellenkezője van?

Figyelt kérdés

Barátnőm másodállásban műkörmös.

Mivel van egy ilyen üzletünk és dolgozok benne, beszélgetek más műkörmössel akik szintén másodállásban csinálják, így van viszonyítási alapom köztük és a barátnőm között.

Az igaz h megterhelő munka után csinálni és a végtelenségig nem lehet így csinálni, de ha ez az álma akkor tenni kell érte. Az is igaz h így egy idő után telítődnek a szabad helyek is és nem tud újakat fogadni..

De azt akarja nekem bemeselni h ugyanannyi vendége van mint eddig, de ez hülyeség mert:

1, eddig szinte minden nap 2 vendége volt munka utan

2, eddig kedd kivételével minden nap dolgozott mostmar csütörtökön se

3, a szombatot egész nap dolgozta eddig most simán van h csak 1 2 vendége van olyankor

4, vannak h hétkozben is 2 3 nap sincs senki

Ezek a változások hónapok óta fennállnak ( a regihez viszonyítva)

Persze amikor az üzletben érdeklődnek körmös után és szólok neki jön a hiszti h nincs helyem nem tudom fogadni..de ha otthon próbálok beszélni vele h ezeket látom akkor azt mondja h ugyanannyi vendége van mint volt. Persze mikor vissza kérdezek h akkor hogy lett ennyi szabad időd mint mostanság mikor régen meg nem volt ennyi?- erre besértődik.

Mások akik hasonlóan dolgoznak látom h h állnak hozzá, ő jelenleg csak körmözget,csinálgatja hozzájuk viszonyítva.

2022. márc. 17. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Honnan tudjuk, hogy miert akar hulyenek nezni? Miert nem tole kerdezed meg?
2022. márc. 17. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom megkérdezni mivel ha ugyanezt mondtam el egyből támad és mintha nem akarná érteni és meghallani amit mondok
2022. márc. 18. 07:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha ennyire kell a pénz sörre te is elmehetsz dolgozni!
2022. márc. 19. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!