Mit tegyek ha van egy igen erős gyanúm(vagyis igazából tudom) hogy a legjobb barátom hazudik nekem? Rengetegszer hazudik mostanában és hülyének néz, és arra is kezdek gyanakodni hogy arra a lányra akar ráhajtani aki nekem bejön
Felejtsd el. Nem a barátod, aki hazudik.
Amúgy meg mindig a lány választ két pályázó közül.
De nem is ez a lány a fő ok, hogy soha többet nem állnék szóba vele, mert ez kulturáltan tisztázható intelligens emberek között, hanem az, hogy hazug.
Ha ilyen a választott 'legjobb barátod', az a szerencséd, hogy ellenségre nincs szükséged.
Ha helyedben lennék, köszönése fogadásán kívül szót sem váltanék vele.
.
Az igazi barát még akkor is segít, ha neki kényelmetlenséget okoz.
A mondás szerint: "Könnyebb egy barátért meghalni, mint olyan barátot találni, akiért az ember hajlandó meghalni is!"
De mi van ha az általad kiszemelt csajszinak ő jön be és nem te, megsértődsz mindkettőre mint egy ovis?
A leirtak alapján meg nem is vagytok barátok, hanem csak haverok, nagy különbség! De mivel haverokra is szüksége van az embernek, ezért becsüld meg a kapcsolatodat vele, ha egyébként más bajok nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!