Aliexpress - az eladó hülyének néz, és nem akar refundolni. Kötelezhet sérült áru visszaküldésére úgy, h én fizetem?
érkezett egy ledlámpa, nem elég h összetörve az eleje, de a hátsó része hiányzik is, azaz komplett szemét az egész.
Elküldtem videot, fotót erről az eladónak, ill disputet nyitottam, de az a válasz h ő nem lát semmi problémát a fotókon és semmi baja. Azt írja küldjem vissza az én költségemen és akkor refundol, de az drágább lenne mint maga a lámpa. hogy van ez damaged item esetén?
Alinál lehet fellebbezni és azt komolyan is veszik? csak mert ez kicsit abszurd h nem látja a pirossal bekeretezett üvegszemcséket pl.
ezt írja:
"returns accepted if product os not as described, buyer pays return shipping. or keep the product and agree with seller"
>>> semmi utalást nem találok arra az esetre, ha az áru sérülten érkezik ... és nálam most bizonyítható, mivel eleve mindig kamera előtt bontok ki mindent.
nem!
az a helyzet, hogy én azt látom az utóbbi időben, hogy egyre nehezebben adnakj igazat a vásárlónak. az ebay különösen, de már az Ali is. korábban a vevőket védték inkább, én megfordulni látom ezt a tendenciát, volt amikor videokamerás felvételem volt pl csomagbontásról, és pl törött volt vagy tök mást küldött, stb, és csak azért se adták vissza.
hát úgy néz ki, oda is begyűrűzött a válság, és nagyon meggondolnak minden egyes esetet, sztem nem akarnak eladót veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!