Az egyedülálló nő menő, az egyedülálló férfi pedig lúzer/incel?
Manapság már olyan cikkek vannak, és az a felfogás hogy az egyedülálló nők boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, tovább élnek mint a párkapcsolatban lévő nők. A férfiakra pedig az ellenkezője van mondva. A párkapcsolatban lévő férfi tovább él, boldogabb kiegyensúlyozottabb. Olyan mintha a társadalom próbálná megszégyeníteni, degradálni ha egy férfi egyedülálló, és bebeszélni hogy nő nélkül nem ér semmit.
Azt tényleg nem értem ha folyton nem futsz a pina után vagy esetleg nem sikerül túl gyakran nőt megfektetned az miért tesz lúzerré.
Mi ez a kényszeres bhaszásmánia?
Nem szabadna hogy degradálónak minősüljön az incel kifejezés. Ahogy a szingli is régen az volt mára már nem.
Az incel sem kéne hogy kellemetlen legyen mint stigma.
36F incel
37
Titkon minden ember kevesebbnek
Tartja azt akinek nincs párja.
Azt gondolják biztos valamilyen baja van vagy lúzer vagy meleg.
Az emberek ilyen egyszerűek sajnos.
Jót nevettem ezen a foggyos kérdezzőn. Am én is csak ezen az oldalon találkoztam az incel szóval 🤣 egyébként jó tanácsot kapott, szopj@ le magát, nagyon finom ízű a multivitamin lövete, garantáltan okádni fog tőle úgyhogy még fogyaszt is! :D
Egyébként igen, a férfiak megrövidítik a nők életét. Eohadt fárasztó az egész családod magad elé helyezni, néha tényleg elege van az embernek..
Szegeny ferfiak egeszsrgenek art a szex :(
Örülnenek ha nem kene de kenyszeritve vannak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!