Az egyedülálló nő menő, az egyedülálló férfi pedig lúzer/incel?
Manapság már olyan cikkek vannak, és az a felfogás hogy az egyedülálló nők boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, tovább élnek mint a párkapcsolatban lévő nők. A férfiakra pedig az ellenkezője van mondva. A párkapcsolatban lévő férfi tovább él, boldogabb kiegyensúlyozottabb. Olyan mintha a társadalom próbálná megszégyeníteni, degradálni ha egy férfi egyedülálló, és bebeszélni hogy nő nélkül nem ér semmit.
A nők incelezik le a férfiakat?
Hát nem tudom én fiatal nő létemre ezen az oldalon hallottam először azt a szót, hogy incel, egészen addig nem is tudtam mit jelent vagy, hogy van ilyen szó.
Szerintem ezt a többi férfi mondja inkább, nem a nők.
A tények célja nem a megszégyenítés.
A nők általában gondoskodnak magukról. Eljárnak orvoshoz, figyelnek arra, mit esznek, jó állapotban tartják saját magukat.
Egy szingli nő ezt meg tudja csinálni saját magáért. Egy férjes vagy családos nő előbb a gyerekeit és a férjét látja el, magát utoljára, ha marad ideje.
Nyilván léteznek gondoskodó férfiak és nem gondoskodó nők, de nem ez az átlag.
Természetes, hogy a nők tovább élnek,
hiszen nekik nincsen -az életüket megkeserítő- feleségük!
Tévedsz 10-es. Pont hogy a szex az ami lerövidíti a férfiak életét. A sperma tele van kálciummal, cinkkel, és rengeteg olyan dologgal amire egy férfinak szüksége van. Ha ez felszívódik a szervezetébe akkor jó hatással lessz rá egészsegileg. Ezért idealis egy olyan nő a férfi számára aki nem igényli a szexet. A csávó is megmondta ebben a videóban.
https://www.youtube.com/live/E8rdh6hOuv4?feature=share
Az viszont tény hogy a legtöbb férfi nem foglalkozik az egészségével. Isznak, dohányoznak, nem sportolnak, nem táplálkoznak helyesen, nem visznek be elég vitamint, vizet a szervezetükbe. Ebben igazatok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!