Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az egyedülálló nő menő, az...

Az egyedülálló nő menő, az egyedülálló férfi pedig lúzer/incel?

Figyelt kérdés

Manapság már olyan cikkek vannak, és az a felfogás hogy az egyedülálló nők boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, tovább élnek mint a párkapcsolatban lévő nők. A férfiakra pedig az ellenkezője van mondva. A párkapcsolatban lévő férfi tovább él, boldogabb kiegyensúlyozottabb. Olyan mintha a társadalom próbálná megszégyeníteni, degradálni ha egy férfi egyedülálló, és bebeszélni hogy nő nélkül nem ér semmit.

[link]

[link]

[link]

2023. márc. 24. 17:58
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
92%

A nők incelezik le a férfiakat?

Hát nem tudom én fiatal nő létemre ezen az oldalon hallottam először azt a szót, hogy incel, egészen addig nem is tudtam mit jelent vagy, hogy van ilyen szó.

Szerintem ezt a többi férfi mondja inkább, nem a nők.

2023. márc. 24. 18:50
 12/42 anonim ***** válasza:
55%
Én egyedülálló pasi vagyok. Mindig ösze akarnak hozni valakivel a kolegák, de nem hagyom magam. Nem bízok a nőkben. Sokszor átvertek és nem tenném ki magam mégegy átverésnek, főleg ha többet is veszíthetek mint egy megalázó pillanat. Én nem tartom szánalmasnak. Sőt! Mindenki írigy, hogy milyen jó és milyen szabadon élek. Senki nem szól bele, hogy mikor hova megyek, vagy mikor mit csinálok.
2023. márc. 24. 19:52
 13/42 anonim ***** válasza:
82%

A tények célja nem a megszégyenítés.

A nők általában gondoskodnak magukról. Eljárnak orvoshoz, figyelnek arra, mit esznek, jó állapotban tartják saját magukat.

Egy szingli nő ezt meg tudja csinálni saját magáért. Egy férjes vagy családos nő előbb a gyerekeit és a férjét látja el, magát utoljára, ha marad ideje.

Nyilván léteznek gondoskodó férfiak és nem gondoskodó nők, de nem ez az átlag.

2023. márc. 24. 19:53
 14/42 anonim ***** válasza:
10%

Természetes, hogy a nők tovább élnek,

hiszen nekik nincsen -az életüket megkeserítő- feleségük!

2023. márc. 24. 19:58
 15/42 A kérdező kommentje:

Tévedsz 10-es. Pont hogy a szex az ami lerövidíti a férfiak életét. A sperma tele van kálciummal, cinkkel, és rengeteg olyan dologgal amire egy férfinak szüksége van. Ha ez felszívódik a szervezetébe akkor jó hatással lessz rá egészsegileg. Ezért idealis egy olyan nő a férfi számára aki nem igényli a szexet. A csávó is megmondta ebben a videóban.

https://www.youtube.com/live/E8rdh6hOuv4?feature=share

Az viszont tény hogy a legtöbb férfi nem foglalkozik az egészségével. Isznak, dohányoznak, nem sportolnak, nem táplálkoznak helyesen, nem visznek be elég vitamint, vizet a szervezetükbe. Ebben igazatok van.

2023. márc. 24. 20:36
 16/42 anonim ***** válasza:
72%
Akkor a "szopd le magad" egy hasznos egészségügyi tanács.
2023. márc. 24. 20:38
 17/42 A kérdező kommentje:
Nem. Hagyni kell hogy a herében összegyűljön, és onnan szívódjon fel az ember testébe. Ha valóban fontos lenne nektek a párotok egészsége akkor bíztatnátok a Nofap életmódra, és csak családalapításnál szexelnétek vele. Sajnos a legtöbb nő (tisztelet a kivételnek) a saját primitív élvezetük miatt szexre kényszerítik a párjukat/férjüket mert különben kidobják őket.
2023. márc. 24. 20:42
 18/42 anonim ***** válasza:
85%
Szerinted a férfiak nem akarnak szexelni? Egyik sem?
2023. márc. 24. 20:52
 19/42 A kérdező kommentje:
Természetesen akarnak, de legtöbben nincsenek tisztában azzal hogy ezzel lassan de biztosan leépitik magukat egészségileg. A szex inkább a nő elvezetéért, egészségéért van. Szexnél a férfi tesz szívességet a nőnek, és áldoz a saját egészségéből azért hogy a nőnek jó legyen.
2023. márc. 24. 20:57
 20/42 anonim ***** válasza:
80%
Nem akkora nagy szívesség, hogy nem tudnak orgazmusig eljuttatni egy nőt.
2023. márc. 24. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!