Mérgesek lennétek emiatt?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy ismerősötök, akivel jóba vagytok, és messengeren néha rátok írna mizu stb, beszélnétek vele 4-5mondatot, majd mindig eltűnne? Előben viszont sokkal jobban ellehetne vele beszélgetni.
( engem ez a messenger dolog már egyre jobban idegesít amúgy)
2023. márc. 23. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, zavarna, akkor ne is írjon inkább
Ha előben jobb fej, nem érdekelne
26 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem beszélnék vele többet. Az egyik ilyen után betelne az a bizonyos pohár.
2/8 anonim válasza:
Néhány ilyen alkalom után egyszerűen nem válaszolnék neki többet, hiszen egyértelműen csak az időmet pocsékolja. Haragudni nem haragudnék, annyit nem ér, de az is biztos, hogy nem foglalkoznék vele többet.
3/8 anonim válasza:
Nem haragudnék, de nem beszélgetnék vele online.
4/8 anonim válasza:
Élőben megkérdezném egyszer, miért tűnik el az online kommunikációból.
5/8 anonim válasza:
Az a normális, ha az ember pl online, vagy telefonon megbeszéli a találkozót, személyesen beszélget.
Aki szüntelen a neten log, fb-ozik, messengeren a semmiről fecseg, az elfecséreli az idejét, életét semmitmondó hülyesegekre. Nem él.
6/8 anonim válasza:
Szívből gyűlölök chatelni. Mi a barátaimmal messengeren csak időpontot beszélünk meg vagy küldünk egymásnak 1-1 hülye cikket vagy mémet. Mással sem használnám többre. Ha valakinek igénye van az online kommunikációra, az is teljesen rendben van, de mi akkor nem egymást keressük.
7/8 anonim válasza:
Nem haragudnék, vannak akik elfoglaltak. Felnőttek vagyunk, néha van olyan random, hogy menni kell csinálni ezt azt
8/8 anonim válasza:
Nem lennék mérges, mert én sem bírom túlzottan a netes írogatást😅 általános végén, gimi alatt imádtam (ciki, de így pótoltam a hiányos, felületes offline barátságokat, az más kérdés, hogy mennyire volt hatásos), most kifejezetten fáraszt, ha valakivel csak ott tartom a kapcsolatot. Meg nem is mindig van időm és/vagy energiám, kedvem hosszabb pötyögésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!