Ha ti szomorúak vagytok, mennyire gyakori, hogy az öngyilkosság is megfordul a fejetekben?
Figyelt kérdés
Ha szomorú vagyok, nálam kb alap gondolat. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire gyakori, másnál is előfordul-e, vagy csak simán szomorú ilyen gondolatok nélkül.2023. márc. 13. 21:15
3/30 anonim válasza:
Nem gondolok erre, azt gondolom, hogy ez nem végleges, leszek jól is. Arra szoktam gondolni, hogy ennek az Érzésnek kellene megszűnnie, de nem nekem!!
4/30 anonim válasza:
Soha nem akarok élni, de most nem szabad meghalnom, anyámnak és húgomnak szüksége van rám. Különben meg utálom az életet, az örök semmi, ami utána van, sokkal jobban tetszik.
5/30 anonim válasza:
Megfordul a fejemben,de nem tenném meg.
7/30 anonim válasza:
* mondjuk nem is szoktam szomorú lenni. Az csak drága időt vesz el az életemből, amit nem engedek meg senkinek. Sem az embereknek, sem az érzelmeknek.
8/30 anonim válasza:
Nekem mindig, bár ha amúgy is elég sokat jár a fejemben, kb minden nap eszembe jut.
10/30 anonim válasza:
2x-3x fordult elő, hogy majdnem megtettem.
- Az első 14-15 éves koromban: próbavágas az alkaron késsel, kipróbáltam mennyire fáj. hát k.rvára fáj! így ezután az ütőeret már nem mertem elvágni.
- A 2. -nál az éhalálal játszadoztam, 3 és fél napig csak vizet ittam (ez kb. 17-19 évesen).
- 3. ez majdnem összejött, csak észrevették és elvették erőszakkal a vágóeszközt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!