Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Agresszív taposós, nekemsenkin...

Agresszív taposós, nekemsenkineparancsoljon felnőtteknek milyen gyerekkori sérelmük volt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 09:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Senki nem irt bizonygatasrol es piszkalgatasrol se beszeltem.. de ha van egy celom akkor nem fogom mas miatt elcseszni, csak azert hogy udvarias, kedves legyek vagy mert az az elfogadott.
2023. márc. 2. 12:14
 12/19 A kérdező kommentje:

De igen, azt hogy ezzel értél el valamit. A mások taposásával, agresszióval. Te irtad nem én.

Te valamit nagyon nem értesz. Pont hogy nincs önbizalma az olyannak, akinek nem zsigerből, természetesen módon jön a kedvesség, udvariasság.

Ha ilyen valaki, annak NEM sérül az egója, nem vesz el tőle senki semmit ez miatt.

Aki pedig fél hogy sérül valamilyen formában, megint kinevetik, bizonyítania kell folyamatosan, az persze hogy ezt nem tudja bevállalni. Javaslom, hogy ne kifelé élj, nézz tükörbe, kérdezd meg hogy miért teszek ilyet, mit akarok kompenzálni.

2023. márc. 2. 12:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Szülőkkel való kapcsolatban keresendő az oka. De ezt mindenki saját maga tudhatja.
2023. márc. 2. 12:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Ugylatom nem erted.. mas az elkepzelesed mint ami valojaban zajlik az ilyen emberekben. Ki akar bizonygatni vagy kit izgat idegenek velemenye? Senkinek sem akarok megfelelni csak elerem a celom. Sztem tok mas embertipusrol beszelunk.. nade mind1 is pa
2023. márc. 2. 12:44
 15/19 A kérdező kommentje:

Nincs önismereted, ennyiről van szó. Vagyis van csak az nem az, téves.

A célok kellenek és jók. Viszont a hozzá való út nem mindenkinél ugyanolyan. Ez a különbség. Miért akarsz megfelelni és kinek?

2023. márc. 2. 13:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ezt a mintát látta a környezetében, ezt nevelték bele. Viszont az is előfordulhat, hogy kicsiként bántották hosszú ideig, de nem tudott kiállni magáért, most, felnőttként pedig idegen, neki nem ártó embernek "adja vissza", amit ő régen kapott másoktól.

És az sem kizárt, hogy nagyon szigorúak voltak vele a szülei, nem kapott elég szeretetet és törődést tőlük.

2023. márc. 2. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:
31%
Inkabb te akarsz mefelelni a nepnek 😅 nekem tok jo szereto szuleim voltak 😊 ne jatszd a pszihologust mert nem megy..
2023. márc. 2. 22:30
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem pont, hogy az ilyenek el voltak kényeztetve gyerekkorukban, valamelyik szülő tuti a seggüket nyalta meg minden kegyüket leste, ezért hihetik azt, hogy ők annyira nagyszerűek, hogy a passzátszél is az ő seggükből fúj, és mindenki csak az ő boldogságukért és kényelmükért létezik.
2023. márc. 3. 19:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, ez a gyerekkori valamilyen sérülés következménye, vagy/és szeretethiány.
2023. márc. 4. 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!