Izzadós, eléggé erős lábszagom van, másoknak elő szokott fordulni?, ki hogyan küzdi vagy enyhíti? Igénytelenek számít akinek szokott lenni?
Figyelt kérdés
Akiknek lábszaga szokott lenni vagy akinek volt, az hogyan küzdi le az izzadt, láb, talp szagát, milyen időnként? mert gyakran eléggé leizzadt és erős lábszagom lesz munka után, mivel tudnám enyhíteni legalább, minőségi cipőt nem igazán tudok venni, ezért ötleteket várnék, azt olvastam hogy ha tea filtert raknék bele, az elszívja a cipőből a szagot, nem tudom igaz e?, akinek szaga szokott lenni a lábának, igénytelenek számít?2023. febr. 28. 22:21
11/19 anonim válasza:
Nekem a seggem szokott izzadni.
13/19 anonim válasza:
Dm-ben vehetsz izzadás elleni lötyöt. Minden nap csepegtetsz egy kicsit egy sminklemoso pamacsra és bekened a talpad.
14/19 anonim válasza:
Ha büdös, akkor gombás. Kezelni kell. Műanyagot mindig kerüld. A zoknit, harisnyát kúlön mosd, fertőtlenítsd. Kétszer ne vedd fel, minden nap tisztát, ha szükséges, válts napközben is.
Rendszeresen pediküröztess. A lábad legyen mindig száraz.
A cipődet, papucsodat rendszeresen ápold, a belsejét fertőtlenítsd.
15/19 anonim válasza:
Kamadzkoromban nekem is borzasztó volt. De elmúlt, hormonok csinálják. A pajzsmirigy is okozhatja,nézesd meg.
16/19 hosszúhajú válasza:
soha nem szokott. mert egy vagon cipőspray-t használok. számtalan termék van ami pont ezt szolgálja, cipődezodorok stb..
17/19 anonim válasza:
A scholl-nak van egy spray-e, a cipődbe kell fújni, kiírt minden baktériumot, nagyon jó. Szagtalan lesz a lábad, rövid idő után. A baktérium tenyészettől büdösödik a lábad. Persze a higiénia is nagyon fontos. A lába mindenkinek izzad, ha meleg van, csak nem mindenkinek büdös.
18/19 anonim válasza:
Gombairtozd.
A szagokat is gombák termelik
19/19 anonim válasza:
Mindig is nagyon izzadós lábam volt. Valamennyit segít az izzadásgátló (kimondottan talpra való), cserébe viszont szétszárítja a bőrt, na az aztán még kinéz valahogy... A cipőt érdemes rendszeresen belül fújni cipőfertőtlenítővel.
De nekem tartós megoldást a talp botox hozott, tavasszal megcsináltatom és őszig nincs vele gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!