Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Rákóczi Feri a rádió1 műsorban azt mondta ő tanítgatja a fiát, még nincs jogsija.

Erre egy hallgató feljelentette….

2023. febr. 26. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Vannak rosszindulatú emberek..

Az ilyeneknek szívesen kívánnék rosszat.. de igazából csak annyit mondanék rá, hogy ez legyen az életben az egyetlen öröme, hogy egyszer kiszúrhatott valakivel.

2023. febr. 26. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Apukám is tanított addig vezetni, míg be nem íratott tanfolyamra. Nem ördögtől való, csak vannak krva sz.ar emberek, akik irigylik azt, hogy a másik foglalkozik a saját gyerekével, mert ő ezt nem kapta meg.
2023. febr. 26. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Rákóczi Feri fia 2010-ben született (megnéztem az interneten). Szerintem nem mindegy a sztori szempontjából, hogy egy 16 évesről van szó, vagy egy 6 évesről.

Vidéken lakom. Itt igenis probléma, hogy a felbátorodott kiskamaszok quaddal, cross motorral, esetleg valami szar ezer éves trabanttal/ladával száguldoznak le-föl, mert apu megengedte, mert ez milyen vicces meg jópofa.

Szóval ebből a szempontból megértem, hogy nem mindenkinek tetszik. Hülyeség erre azt mondani, hogy irígység.

Feri állítása szerint csak magánterületen csinálták. Ez most olyan, hogy vagy elhiszed, vagy nem. Nem ismerem Ferit személyesen. Bemondás alapján tudunk gondolkodni.

Nem jelentgetek fel, de az én véleményem az, hogy 12-13 évesen még nem kell autókázni. Nem kell ahhoz forgalom, hogy baj legyen belőle, másrészt a sok okos szülő többet tud ártani azzal, hogy rosszul tanít meg a gyerekeinek dolgokat, amiket aztán az oktató korrigálhat a sok nagyon magabiztos "de hát én nem így csinálom" tanulóval.

Ez most megint nem személy szerint Feri ellen megy, de általánosságban ez a véleményem.

2023. febr. 26. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
4%

Te talán szeretnéd, hogy egy tini elcsapjon valahol, miközben az apja tanítgatja?

Nem hiába van külön fékje az oktatónak, mikor rendesen elkezdesz vezetni tanulni. Nem is kell ehhez nagyváros. Gondolj csak bele, szép nyugodtan biciklizgetsz a faluban, jön egy autó, mész tovább, mint ahogy ilyenkor szoktál, csak a srác még nem tud annyira autót vezetni, hogy bemérje a távolságodat, s az apja se tud nyomni egy féket.

2023. febr. 26. 10:45
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 földút vagy parkoló ahol egy lélek sincs, ott milyen biciklis van mesélj már?
2023. febr. 26. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon helyes.
2023. febr. 26. 10:52
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 szerinted helyes feljelenteni egy embert, aki nem okozott semmi kárt, csak tanítgatta a gyerekét?
2023. febr. 26. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Amennyiben súlyos szabálysértést követett el, igen, abszolút helyes. Jogosítvány nélkül vezetni pedig meglehetősen súlyos szabálysértés.

Vagy úgy képzeled, ha valaki nem okoz közvetlen kárt, akkor azzal nincs semmi probléma, szabadon távozhat? Rablási kísérlet, de nem volt az áldozatnál érték, akkor hadd menjen az elkövető, csak próbálgatta a szerencséjét?

Kicsit használd már az agyadat.

2023. febr. 26. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem az jutott eszembe, hogy okés, 12 évesen földúton vezet a gyerek. Ha tényleg csak ennyi, akkor ez nem főbenjáró bűn.

De ki fogja bírni apu és a gyerek, hogy rendesen majd csak akkor, ha már lesz jogsija?

Vagy jön a tipikus eset, amikor most ez. Aztán jövőre csak a telken. Csak a nagyiéknál vidéken, ott nincs nagy forgalom. Csak a Balcsin, csak nyaraláson, csak itt a környéken... Jó, kapcs valami 30 ezres roncsot, csak úgy szórakozásból, aminél meg zéró kontroll van a szülőktől, és a 14 éves kis hülye már megy is, mint a golyó.

Mert ha kibírják, akkor okés, de az ilyen esetekben szokott lenni, hogy addig puhítják a szülőket, amíg egyre többet engednek.

2023. febr. 26. 11:55
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 miről beszélsz?

[link]

Egy ilyen helyen senkit nem zavar.

2023. márc. 2. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!