Mondanátok példát emberi igénytelenségre? Mi az, amit ti másoknak annak láttok, mi az, amit más bennetek annak lát?
Amik hirtelen eszembe jutottak:
- rendezetlen, ápolatlan haj, testszőrzet
- büdös test- és szájszag
- aki melegítőben járkál mindenhova
- aki alkalomra sem képes illően felöltözni
- mindig, minden körülmények között rágózás
- rendben nem tartott lakótér (ami látványos ebből: rengeteg pókháló és porcica, állott levegő, foltok a WC-n és padlón, nem lehúzott WC, széthányt ruhák és szemét pl.)
- nagyon szakadt, koszos, foltos, gyűrött ruhák hordása
- utcai cipőben mászkál a lakásban
- szemetelés
- ízléstelenül összeválogatott szerelések (színben, stílusban nem passzolnak, egyértelműen csak ki lett rángatva az első opció a szekrényből)
- napi szintű zuhanyzás / fürdés hiánya
- folyamatos böfögés és fingás elnézéskérés nélkül
- nőknél lepattogzott körömlakk
- köpködés
meg vannak a szélsőséges, durva esetek is, pl. aki még csak ki sem megy WC-re, hanem üvegbe hugyozik
Nagyjából azokat írnám, mint eddig, mínusz a hajfestéses, tetoválásos, piercinges dolgok. Meg azzal egészíteném ki, hogy az igénytelen smink. Amikor az alapozó elüt a bőrszíntől, ferde, egymásra nem hasonlító tus, blokktégla szemöldök, lehetőleg alkoholos filc hatással, stb.
Amire én kaptam meg, hogy igénytelen, az az egyetemi jegyzeteim. Rohadt csúnya a külalakom, ha gyorsan kell írni.
- Mosatlant ázni hagyni a konyhában egész éjszaka.
- Mocskos konyhapult (zsírfoltok, kávéfoltos gáztűzhely)
- Ha valaki a használt betétet elfeleji kidobni a wc-ből, és a kuka helyett a fürdőben csak úgy lerakja a földre. (vendégségben találkoztam sajnos ilyennel, lehet, hogy a másik tényleg csak nem figyelt, de nekem akkor is kellemetlen volt.)
Amit mások mondtak rám, az még gimiben volt, hogy nagyon pattanásos voltam. Hiába jártam bőrgyógyászhoz, kentem mindenféle cuccal, voltam arckezeléseken, semmi nem használt, és megkaptam az aknés bőröm miatt, hogy ápolatlan hatást kelt.
Korpás póló.
Ha már korpás vagy, és nem tudsz mit tenni ellene, mert hiába használsz korpaellenes sampont, egyszerűen hajlamos vagy rá, az szomi, de attól még figyelhetsz arra, hogy ne legyen korpás a pólód/inged/ruhád (vagy legalábbis minimálisan legyen az).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!