Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mást is zavar rajtam kívül,...

Mást is zavar rajtam kívül, ha emberek a közlekedési eszközökön hangosan hallgatnak a telefonjukon valamit? Szóltok nekik vagy némán tűritek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 15:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%

Én ilyenfajta viselkedést még csak a cgóknál láttam, azoknak meg nem szólunk, mert túlerőben vannak és még a törvény is mellettük áll.

Nekik jogaik vannak, a többieknek meg kuss van.

2023. febr. 18. 16:18
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
Pontosítok: idős néniknél is láttam már, hogy ordítva telefonoznak, de azok nagyothallók lehettek vagy nem tudták, hogy melyik a hangerőszabályozó gomb.
2023. febr. 18. 16:19
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Pedig elvileg nem utazhatna tömegközlekedési eszközzel az, aki zavarja a többi utast. Benne van a szabályzatban. Na de "egyeseket" nem lehet bántani semmivel, innen is ki lesz moderálva az aki rosszat ír róluk...
2023. febr. 18. 16:26
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

Lopni se lehet a boltban és ha magyar teszi, akkor meghurcolják (lásd Bakács Tibor meg a téliszalámi), de ha cgó, akkor még a biztiőr is szemet huny.

Ha én hangoskodnék, engem rögtön leszállítanának a buszról, de ha egy egész indián galeri, akkor mindenki fülét-farkát behúzva tűr a sofőrrel egyetemben.

2023. febr. 18. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
én utálom a cigányt de nem csak ők szeretnek hangoskodni , putris parasztból is van bőven
2023. febr. 18. 17:58
 16/22 anonim ***** válasza:
34%

Engem zavar, akkor is ha fülese van, de még abból is ordít ki a ducduc.

Én speciel rendszeresen szólok érte. Lehet, hogy fura lesz, de többnyire pont nem a kissebbség reagált durván, hanem a csini echte nagymagyar fiúcska. Mondjuk őt is helyretettem utána.

Alapból én udvariasan szólok, és kérem, hogy kapcsolja ki/halkítsa le. Ha erre olyan a reakció, akkor viszont stílust váltok. Volt, akinek simán kirántottam a füléből a madzagot, mert nem értett a szép szóból. Néha viszont elég, ha csak ránézek valakire. Akik ismernek, szokták mondani, hogy azért lehet, mert van egy olyan nézésem, amitől behúzzák fülüket-farkukat.

Soha nem akart még bántani senki, egyszer sem került sor tettlegességre. Egy alkalom volt, amikor benne volt a pakliban, de a villamos (Bp., 24-es - aki ismeri a környéket, annak ennyi is elég) többi utasa is beleszólt, és lepakolták az ifjoncokat rövid úton. Szóval itt sem történt semmi rendkívüli.

2023. febr. 18. 18:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Én is mindig várnám, hogy más emberek is mellém álljanak. De nem történik meg. Nem tudom, lehet, te férfi vagy és tekintélyt parancsoló. Én nő.
2023. febr. 18. 18:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen,általában idegesít.Egyszer héven megkértem egy srácot,hogy vegye halkabbra,mert nagyon hangos.Megtette,nem hőbörgött.Az meg pont a héten volt,hogy már ment fel bennem a pumpa a villamoson,a mellettem ülők hallgattak vmit idegesítően hangosan,aztán szerencsére maguktól levették.
2023. febr. 18. 19:46
 19/22 anonim ***** válasza:
63%
Zavar. A magyar egyre igénytelenebb nép lesz.
2023. febr. 18. 19:47
 20/22 he84 ***** válasza:
65%
Általában engem is zavar, ha valaki hangosan hallgat valamit a járműveken. De nem szoktam inkább szólni, mert nem szeretnék ebből semmilyen konfliktust, vagy nagyobb bajt megkockáztatni.
2023. febr. 18. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!