Téged zavar,ha beszólnak vagy nem veszel róla tudomást?
Ez helyzettől függ. Ha olyan a helyzet akkor ráhagyom, kinevetem, ha meg olyan akkor visszaválaszolok vagy leugatom.
Nem mindegy hogy csak hülye vagy már pofátlan, netán szemét.
Nem zavar, sokszor volt, hogy beszólnak. De úgy vagyok vele, hogy szóljanak.. nem érdekel.
Azért nem lesz más semmi, mert valaki beszól.
Ő adja a kenyeret? Ő tudja miken mentél keresztül? Ő éli az életedet?
Egyéb kérdés?
Sajnos, zavar.
Időnként sejtem hogy miért tehette (saját lelki feszültségének csökkentése stb), de akkor is eléggé zavar.
Én le se xarom már az ilyesmit. Suliban az osztálytársaim tettek róla, hogy manapság már ne érdekeljen az ilyesmi.
Régen képes voltam napokig azon rágódni, de rájöttem hogy felesleges.🤷♂️
Mondjuk lehet, hpgy nem vagyok 100-as, de én konkrétan képes vagyok elmosolyodni mikor valaki beszól és általában ilyenkor ők is rádöbbennek, hogy mennyire komolytalan az egész szituáció.
Sokáig zavart, de rájöttem idővel, hogy fölösleges, mert mindenki megkapja egyszer a magáét az élettől.
Ezt nem értem igazán a mai magyar társadalomban: mindenki mindekivel szemtelen, állandóan egymást b*tatja mindenki, holott idővel az újságok mégis mennyi tragédiát írnak le: meghalt, megölték, elütötték, kigyulladt, felborult, stb.
Miért kell szemétkedni, ha az élet bármikor a másik ellen fordulhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!