Mit szoktál csinálni, ha a munkások bámulnak/fütyülnek/beszólnak?
Tovabb megyek, mint aki eszre sem veszi őket, belül azert rohadtul zavar.
Multkor csak valami random troger bokte oda hogy de jo segged van, vagy vakami ilyesmi na ot elkuldtem a k. anyjaba.
Nem nagyon tudsz mást tenni, csak figyelmen kívül hagyni.
Apámnak építőipari cége van, velem volt olyan, hogy ott bóklásztam kint az építkezésen és nem ismertek engem az emberei. A fütyürészéskor megkérdeztem tőlük, hogy hol van apu? Amikor elmondtam, hogy kit értek az apu alatt volt nagy döbbenet :D
Egyébként ezek többnyire teljesen egyszerű, nagyon vidéki családos emberek, nálunk is amelyik fütyürészik 11 gyereke van. Unalomból csinálja a legtöbb és figyelik a reakciókat.
Hangulattól függ.
Volt, akivel semmit.
Volt, akinek bemutattam.
Volt, akihez odamentem és nyilvánosan balhét csináltam. És hangosan számonkértem, hogy nem igaz, hogy nem lehet kimenni úgy az utcára a férjem nélkül, hogy valami undorító szánalmas féreg ne fűzne megjegyzéseket ahhoz, hogy létezem. Nem igaz, hogy egy qrva lépést nem tudok tenni anélkül, hogy a mocskos rohadt fajtád ne zaklatna! Ki az anyádnak képzeled magad bmeg?! Fogd be a rohadt pofád és húzz haza maszturbálni te szaréletű tróger.
#4:
Imádom a vezéramazón típusú nőket! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!