Miért dudálnak, integetnek, fütyülnek az emberek ha jó csajt látnak?
Azért mert jól esik nekik.
Nyilván alpári, ezért kukásoknál látod alapvetően meg kevésbé intelligens embereknél (ami sokszor nem jár együtt a gazdagsággal sem).
Nyilván tisztában van vele, hogy az adott illető nem kezdene egy kukással, de a tetszését kifejezi.
Amúgy nehogy azt hidd, hogy a nők másabbak.
Én túráztam együtt női társasággal, 40-50-esek. Hát pont ugyanezt csinálták. Simán megjegyzést tettek a nekik tetsző fiatalabb sportosabb férfiakra.
"De utána szaladnék" "Bele markolnék a fenekébe" "Ha most lennék 20 éves..."
19 éves lány vagyok és sportolok. Ha nem is minden nap, de minden negyedik nap tuti kapok valami beszólást. És tökmindegy nekik, hogy tetőtől talpig be vagyok öltözve bő ruhákba vagy nem:D Lehet én is bunkó vagyok, de amikor olyan megjegyzéseket tesznek rám, hogy “gyere cicababa majd én berakom a f.rkam a kerek kis s.ggedbe” akkor egyszerűen annyit mondok hogy f.szkalap és bemutatok neki. :D
#6os válaszolót pedig teljes mértékben alá tudom támasztani. Sajnos a családomban egy 42 éves anyuka így meghülyült és ugyan ilyen megjegyzéseket tesz a velem egykorú fiúkra és ilyen pasis képeket oszt meg Facebookon🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!