Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más országban is fütyülnek,cup...

Más országban is fütyülnek,cuppognak a nők után a munkások?

Figyelt kérdés
Magyarországon kb hány éve van ez a jelenség? 😂 Mi célbol teszik ezt a munkások? 😂😂

2021. jún. 28. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
En csak a filmekben lattak ilye😂
2021. jún. 28. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Még soha nem hallottam senkit egy nő után fütyülni, esetleg Miskolcon történhetnek ilyenek.
2021. jún. 28. 17:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok.Még mikor tini voltam is, építkezés előtt elmentem ,cuppogtak.
2021. jún. 28. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

A cigányok, kevésbé műveltebb, modortalan emberek így fejezik ki magukat, ezt férfiként mondom.

Itt Miskolcon ha építkezés van forgalmas helyen, akkor lehet tapasztalni ilyesmit nyáron.

Azért ők sem viselkednek így minden arra járóval, gondolom nem nézel ki rosszul, és felkelted sok ember figyelmét.

Tavaly pont Debrecenben történt, hogy az egyetemnél álltam pirosnál, és több fekete csaj is mászkált, a kukások meg a szemükbe mondták a lényeget, volt olyan aki utána is hajolt hogy belé harapna, az már véleményem szerint túlzás volt, és szerintem volt is bennük némi rasszizmus.

Ne vedd fel máskor az ilyet, ha úgy van vissza is nézhetsz rájuk, vagy csak nevess :) Bár lehet akkor más is kicsúszik a szájukon.

2021. jún. 28. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

20 éve is voltak ilyenek. És valóban egy nagyon modortalan dolog, értelmét ne keresd 🙂. Én legalábbis egy esetről se tudok hogy egy bő így adta volna meg a számát valakinek.

Amúgy van egy csomó videó erről a YouTube-on. Angolul catcall-nak hívják.

[link]

[link]

Mondjuk a második videóban a férfiak már ilyesztően követik is a nőket. Szerencsére sokan vágják higy mi folyik és "megmentik" őket.

2021. jún. 28. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Mashol feltuno bamulas sincs. Ez hungarikum. Nem novelte az onbizalmam, egom, viszont undorito erzes volt barhol vegigmenni. Halistennek ez megszunt. Tinderen kimutatjak a tetszesuk az europai ferfiak, de nem suttyok ismeretlenul.
2021. jún. 28. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne hungarikum? Csak valahol kevésbé fordul elő

[link]

[link]

Ezt megerősítette barátnőm is aki Olaszországban nyaralt. Kapott házassági ajánlatot is.

2021. jún. 28. 20:30
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Ezt nem csak a munkások csinálják.
2021. jún. 28. 21:24
 9/9 A kérdező kommentje:
8# Tudom. De túlnyomó részt igen.:)
2021. jún. 28. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!