Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mást is zavar rajtam kívül,...

Mást is zavar rajtam kívül, ha emberek a közlekedési eszközökön hangosan hallgatnak a telefonjukon valamit? Szóltok nekik vagy némán tűritek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 15:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%

Nem szólok, nem akarok verekedni.

De zavar.

Nem is a hangosság, hanem az, hogy nincs tekintettel másokra !

2023. febr. 18. 15:43
 2/22 A kérdező kommentje:
Én nem vernék meg senkit. Az mondjuk lehet, hogy engem megvernek, amiért szólok. Késeltek már meg embert az egyes villamoson, ez igaz.
2023. febr. 18. 15:45
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
addig örülj ameddig nem a szomszédodban laknak ezek a szarkupacok
2023. febr. 18. 15:47
 4/22 anonim ***** válasza:
45%

Nem szoktam konfrontációt felvállalni ilyen előemberekkel!

Elsősorban a helyi kisebbség fétise ez, de vannak mások is, akik a saját nevüket képtelenek reszketeg betűkkel is leírni, - annyira kimagasló értelmi képességekkel bírnak, - viszont a nyitott sarló, kalapács ott figyel a zsebükben...

2023. febr. 18. 15:51
 5/22 anonim ***** válasza:
82%

Engem nagyon zavar, de Salgótarjánban élek...Szerinted merek szólni?

(Spoiler: nem, nem szeretnék egy halefot a beleimbe.)

2023. febr. 18. 15:51
 6/22 A kérdező kommentje:
A hármas hozzászólását köszönöm, nem iróniából írom, de szerintem az tényleg segít, nekem legalábbis szokott, mikor felhívják a figyelmem arra, hogy rosszabb is lehetne. Panelben lakom, és a szomszédaimért, a csöndes és rendezett lépcsőházért összeteszem a kezem, remélem, mindig ilyen csöndesek maradnak a körülöttem élők. :)
2023. febr. 18. 15:57
 7/22 A kérdező kommentje:
Ja, és az egyesnek: engem is meglep, hogy másoknak hogy nem tűnik fel, hogy ez igenis zavaró? Van, aki szó nélkül lekapcsolja a kérésemre, van, aki kifejezi a nemtetszését, volt, aki emelt hangon fölkért, akkor vegyek neki fülest... szóval van, amikor egy embernek eszébe se jut, vagy nem érdekli, hogy ez másokat zavar. Engem egyértelműen zavar. Felteszem, mindenki egyformán jegyet váltott, és egyforma jogokkal és kívánságokkal utazik a tömegközlekedésen. Én se eszem pálpusztait, vagy terpeszkedem el két ülésen, vagy vágom le a lábkörmeim, mert el tudom képzelni, hogy ez mások számára zavaró lenne. Én csöndben utazom, az olvasással nem zavarok senkit (ha a Magyar Hírlapot vagy az Ablak-zsiráfot teríteném ki, lehet, hogy az túl nagy lenne), ha zenét vagy rádiót akarok hallgatni, fülhallgatóval. Ugyanezt várnám másoktól is.
2023. febr. 18. 16:03
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
Az a baj hogy olyan országban élünk ahol félni kell az ilyen semmirekellőktől. Rendőrség meg persze ilyenkor sehol.
2023. febr. 18. 16:03
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Komolytalan törekvés Magyarországon empatikus viselkedést elvárni másoktól.
2023. febr. 18. 16:05
 10/22 anonim ***** válasza:
42%

Engem különösebben nem zavar.

Nem árt vele senkinek.

Inkább neki kellene hogy cikis legyen de valószínűleg pont azért csinálja hogy megbotránkoztasson másokat.

2023. febr. 18. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!