Titeket nem zavar(t), hogy testnevelés órára másokkal együtt kellett öltözni?
Azt megírnád hány éves vagy?
Csak mert azt megfigyeltem, hogy az utánnam való generációk (én 20 vagyok), mintha szégyenlősebbek lennének.
Mi gimiben simán az osztályban öltöztünk, fiúk-lányok közösön, mert nem volt öltöző, a pár évvel kisebb csajok viszont már osztályszinten a wc-n öltöztek. Vagy mi torna óra elejen is simán megmondtuk a tanárnőnek, ha menstruáltunk, ők meg akkor is csak kerülgették a forró kását, a "menstruálok" szót se merték kimondani.
Mi úszásra is fülke néküli öltözőben öltöztünk olyan 2016-7 környékén.
Valaki szeretett helikopterezni, mások, pl. én, meg inkább elfordulva gyorsan átvette az algát.
Aki giga szégyenlős, az trükközgetett a törölköző maga köré tekerésével, de tök feleslegesen. A kutya nem szólt be egy közepesen normális osztályközösségben, hogy valakinek 4 centi a 20 fokos víz után, valakinek meg nem ment össze annyira.
Ahhoz képest az, hogy látják a tesi öltözőben, hogy skinnyfat a felsőtested, az semmi:)
Ha 16-7 éves vagy, akkor most építesz izmot a legkönnyebben, kb olyan, mintha szteroidot kaptál volna a természettől, szóval érdemes látogatni az edzőtermet:)
Nem igazán szerettem én sem mások előtt öltözni.
Hobbi szinten tornáztam már fiatalon szóval volt egy alap fit alkatom (főleg gimiben) amit nem kellett volna szégyelnem.
Mindig próbáltam minél hamarabb letudni az átöltözést.
Érdekes ez az egész megmaradt így felnőtt korban is.
Járok kondizni néhány éve és (nem arcoskodásból) már meg van az eredménye.
Páran haver mondtak már, hogy miért nem dobom le a textílt és pozolgatok velük, de eddig mindig sikerült kibújni a dolog alól😅.
Általánosban én is próbáltam úgy öltözni, hogy ne sokan lássanak, mert elég vékony voltam, és szégyeltem.
De 8.ik után jártam társas táncra, hogy a mozgásom és megjelenésem jobb legyen ! Nagyon sokat segített, minden téren. Ugyanis nem volt külön öltözőnk a fiúknak és lányoknak.! Főleg mikor idegen helyre mentünk versenyre, együtt öltöztünk. Eleinte zavart szinte mindenkit, de meg egyeztünk, hogy ezt meg kell szokni, és senki nem bánt senkit, de muszály öltözni. Fiúk kisgatyáig, lányok bugyiig (nagyon pici bugyiig) vetkőztünk.Évek alatt olyan lett, mint ha tesók volnánk. Természetessé vált ! No persze azért mindenki sasolt mindenkit !De hisz a latin táncokhoz olyan ruhák voltak, hogy pontosan látszik benne minden, a fiúknak is, lányoknak is !
Vagyis csak egy normális csapat kell és meg lehet szokni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!