Anorexiásként hogyan éled meg az iskolát, befolyásol e valamiben?
1. azért nem tudsz figyelni és teljesíteni, mert éhezel.
én tavaly 40 kg voltam, kórházba kerültem, kaptam gyógyszereket, azóta sokat híztam.
1-es
Kitartást. Nem voltam anorexiás viszont én is azt éreztem, hogy nem tartozom oda ahol vagyok, így 1-2 jó pofizáson kívül nem volt semmi. Tudom nem igazán vigasztal, de 4-8 év múlva ha végzel a sulival szerintem sokkal jobb lesz. Megválogathatod a közeged illetve szerintem sokkal mélyebb gondolatai vannak az ilyen embereknek mint akik folyton a "menő" dolgokat csinálják hiszen nekik van idejük magukba szállni és nem csak felszínesen csinálni amit a többi. Bár attól függ, hogy ezt előnynek éled-e meg. Én szívesebben beszélgetek az ilyen "visszafogott" emberekkel mint azokkal akik a klikkek középpontjában voltak/vannak, szóval ne add fel:) Elég nagy merítéssel kevesebb de érdekesebb és tartósabb barátságaid lehetnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!