Mit tegyek? Tampon helyett valami "lathatatlan"?
Figyelt kérdés
Ha megjott, meg csak 13 vagyok, es testnevelesen mindig ugy erzem, hogy hatulrol latszik hogy betet van rajtam. Sot biztos vagyok, hosszu a polom,de kenyelmetlen erzes. Tampont nem nagyon akartam meg kiprobalni, de mit csinaljak?2015. jan. 10. 23:32
1/3 anonim válasza:
Én is így éreztem még kezdetben, mikor megjött, de megnéztem magam a tükörben, és nem látszott semmi.
De már 2 éve tampont használok én is. Sztem nyugodtan próbáld ki. Kevesebb vele a macera :).
15/lány
2/3 anonim válasza:
velem pont ugyan ez van:)
De nem látszik csak úgy érzed, de ha mégis akkor érdemes átváltani tamponra. Ne félj tőle nem harap:)
3/3 anonim válasza:
tampon helyett létezik már intim tölcsér is. az sem látszik kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!