Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érzitek már a tavaszi fáradtsá...

Érzitek már a tavaszi fáradtságot?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 22:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem kell pszichológus, csak pár milliárd ft
2023. febr. 18. 00:14
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Az is egy lehetőség, de mi van, ha nem jön?

Pszichológust könnyebb találni.

A másik, hogy ha sok pénzed lesz, azért leszel depressziós, hogy mi lesz, ha ellopják?

2023. febr. 18. 00:17
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Addig éreztem tavaszi fáradtságot, amíg iskolás voltam. Szerintem nem az évszak, meg a fény hiánya okozta, hanem az, hogy addigra már tele volt a tököm a tanévvel.

Amióta dolgozok, azóta tavasszal van a legtöbb energiám, már érzem, hogy vége a köcsög télnek, a 30 napos előrejelzés 10 fok körüli értékeket mond, remélem, ez így is marad, holnap végre megyek túrázni 3 hónap kihagyás után, és innen már egyre jobb lesz, hamarosan lehet horgászni, illetve természetes vizekben úszni.

Két depresszív időszakom van, az egyik télen, a másik augusztus végén, mikor rájövök, hogy vége a nyárnak, innentől már csak rosszabb lesz.

2023. febr. 18. 01:21
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem soha nem is volt tavaszi fáradtságom.

Kérdező, a lelki problémáidat a pénz nem fogja megoldani, az csak fájdalomcsillapító. A problémák ugyanúgy megmaradnak.

Miért is érzed a tavaszi fáradtságot? Szedsz megfelelő mennyiségű D vitamint pl.?

2023. febr. 18. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!