Ez is egy értelmetlen kérdés a sok közül, de aki veszi a fáradtságot és válaszol rá, annak köszi . Szerintetek?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és eddig nem voltam sokszor bulizni se utazni / nyaralni . Vannak barátaim , de ők továbbra is úgy vannak vele hogy jó ez így . Szóval "cinkes " lenne 23 évesen és egyedül neki állni élvezni az életet ? Nem nézik ki az embert ha egyedül megy valahova ? Tapasztalatok ? :)2019. jún. 11. 21:44
1/5 anonim válasza:
Miért a mások véleménye érdekel? A saját életedet akarod élni, vagy a másokét?
Ha szeretnél egyedül utazni, tedd azt, ha van rá pénzed, ha meg nincs, akkor nézz körül, hogyan utaznak, akik nagyon olcsón teszik. Legyél bátor, nőj fel, indulj el!
2/5 anonim válasza:
Egyedül sem ciki, de elég csak egy régebbivel feleleveniteni a barátságot, vagy újjal megismerkedni, és sokkal kellemesebb lesz.
3/5 anonim válasza:
40 múltam és soha nem voltam nyaralni, még a Balcsin se. Na EZ a cinkes!
4/5 anonim válasza:
egyszer.kétszer voltam így egyedül, de nem volt túl jó, ma már nem mennék, attól függ melyik az erősebb benned, a cinkérzés, vagy az élet élvezése
5/5 hosszúhajú válasza:
én is ezt tettem. de csak az elején leszel egyedül, aztán másodszorra harmadszorra már mehettek együtt is új barikkal haverokkal, hiszen annyi ismeretség születik utazáson, bulin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!