Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez is egy értelmetlen kérdés...

Ez is egy értelmetlen kérdés a sok közül, de aki veszi a fáradtságot és válaszol rá, annak köszi . Szerintetek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és eddig nem voltam sokszor bulizni se utazni / nyaralni . Vannak barátaim , de ők továbbra is úgy vannak vele hogy jó ez így . Szóval "cinkes " lenne 23 évesen és egyedül neki állni élvezni az életet ? Nem nézik ki az embert ha egyedül megy valahova ? Tapasztalatok ? :)

2019. jún. 11. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Miért a mások véleménye érdekel? A saját életedet akarod élni, vagy a másokét?

Ha szeretnél egyedül utazni, tedd azt, ha van rá pénzed, ha meg nincs, akkor nézz körül, hogyan utaznak, akik nagyon olcsón teszik. Legyél bátor, nőj fel, indulj el!

2019. jún. 11. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Egyedül sem ciki, de elég csak egy régebbivel feleleveniteni a barátságot, vagy újjal megismerkedni, és sokkal kellemesebb lesz.
2019. jún. 11. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
40 múltam és soha nem voltam nyaralni, még a Balcsin se. Na EZ a cinkes!
2019. jún. 12. 05:44
 4/5 anonim ***** válasza:
egyszer.kétszer voltam így egyedül, de nem volt túl jó, ma már nem mennék, attól függ melyik az erősebb benned, a cinkérzés, vagy az élet élvezése
2019. jún. 12. 10:44
 5/5 hosszúhajú ***** válasza:
én is ezt tettem. de csak az elején leszel egyedül, aztán másodszorra harmadszorra már mehettek együtt is új barikkal haverokkal, hiszen annyi ismeretség születik utazáson, bulin...
2019. jún. 16. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!