Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy nőként a...

Miért van az, hogy nőként a nők legtöbbször ki nem állhatnak, és a fáradtságot sem veszik hogy megismerjenek?

Figyelt kérdés
Folyton azt tapasztalom, hogyha bekerülök egy új társaságba, munkahelyre stb, az ott lévő nők legtöbbje burkoltan ellenségesen viselkedik velem szemben, és meg sem próbálnak barátkozni, megismerni. Emiatt férfiakkal barátkozok inkább, mert ők legalább kedvesek, jó fejek szoktak lenni velem. Van egy kolléganő, nem köszön ha én nem köszönök rá. Arról nem tehetek hogy csinos vagyok, viszont az alaptermészetem kedves és szerény. És őszintén elegem van a nők viselkedéséből velem szemben.
2022. dec. 8. 13:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%

Micsoda provokáló kérdés :)

Én is csinos vagyok, mégis kedvesek velem a nőtársaim. Barátnőm iszonyat szép, vele is mindenki kedves vagy legalábbis normálisa a melóba. Nővérem a bomba alakjával szintén nem tapasztal ilyen ellenszenvet. Veled lehet a gond, és nem azért, mert csinos vagy!

2022. dec. 8. 13:23
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy gond lenne velem, a férfiak mindig kedvesek, előzékenyek. A nők 90 százaléka viszont fúr vagy helyből utál, ismeretlenül. Tini korom óta ez van.
2022. dec. 8. 13:25
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
A nőkre jellemzőbb az irigység és a rosszindulat. A férfiak, ha nem bírnak valakit, akkor vagy olyanok, hogy eleve senkit sem bírnak, vagy nem is foglalkoznak vele.
2022. dec. 8. 13:29
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

A férfiak nyilván kedvesek, ha jól nézel ki.

Ettől még lehetsz idegesítő... NEM MONDOM, HOGY AZ IS VAGY, nyilván nem ismerlek, de az a tény nem zárja ezt ki, hogy a pasik meg jó fejek veled.

Nekem a szép, csinos nő ismerőseimmel nem bunkók a nők, szóval nem túl reális hogy ez legyen a gond.

2022. dec. 8. 13:32
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
*fáradságot
2022. dec. 8. 13:36
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha fáradtsággal jár Téged (vagy mást) megismerni, akkor rám ne számíts..
2022. dec. 8. 13:37
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha eleged van belőlünk miért akarsz velünk barátkozni? 😀
2022. dec. 8. 13:38
 8/23 anonim ***** válasza:
34%
Ha túl szép vagy irígyek rád, ha pl nem sminkelsz, akkor lenéznek. Én utóbbi kategóriába tartozom, volt aki emiatt legszívesebben belém is rúgott volna, ha tehette volna. De léteznek nagyon jófej csajok is.
2022. dec. 8. 13:48
 9/23 anonim ***** válasza:
97%

Velem van hogy a férfiak bunkók nagyon, pedig jól nézek ki.. már felfogtam hogy vannak kedves emberek és bunkó emberek és igazából ennyi. Nem tőlem függ hogy hogy fog velem megnyilvánulni, hanem attól hogy ő milyen. Szerintem mindegy hogy nő vagy férfi. Vannak kedves emberek és bunkók. Ebből kell kiindulni.

26/n

Szilvi

2022. dec. 8. 13:48
 10/23 anonim ***** válasza:
68%
Mennyire vagy nőies típus, gondolok az érdeklődési körödre, humorodra stb.? Ez elég szexista, tudom, de én is hasonlót tapasztaltam és én valahol ebben látom a problémát. Én általában nehezen találom meg a közös hangot más nőkkel - lányokkal, főleg az idősebbekkel, mert tök más dolgok foglalkoztatnak. Sokszor előfordult, hogy pl. hallgattam a beszélgetésüket mert hozzászólni nem igazán tudtam és csak pislogtam, hogy most mégis min nevetnek, mert szerintem ebben semmi vicces nincsen…. Ez egy példa, de többször elfordult fordított esetben is. Vannak olyan nők, akikkel jól kijövök (ők is hasonlóak hozzám szerintem), de férfiakkal többnyire könnyebben megértjük egymást. Nyilván vannak pletykák, összesúgás egymás háta mögött, furkálódás stb., amit szokás ilyen női dolognak minősíteni, de valahol annak is van egy alapja. Én soha nem bántottam senkit, semmi rosszat nem tettem senki ellen, mindenkivel igyekeztem normálisan viselkedni stb., így ilyesmire nem tudok gondolni, de azt elképzelhetőnek tartom, hogy az előbb említettek miatt nem éreztek közéjük valónak és emiatt néztek ki.
2022. dec. 8. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!