Miért van az, hogy nőként a nők legtöbbször ki nem állhatnak, és a fáradtságot sem veszik hogy megismerjenek?
Micsoda provokáló kérdés :)
Én is csinos vagyok, mégis kedvesek velem a nőtársaim. Barátnőm iszonyat szép, vele is mindenki kedves vagy legalábbis normálisa a melóba. Nővérem a bomba alakjával szintén nem tapasztal ilyen ellenszenvet. Veled lehet a gond, és nem azért, mert csinos vagy!
A férfiak nyilván kedvesek, ha jól nézel ki.
Ettől még lehetsz idegesítő... NEM MONDOM, HOGY AZ IS VAGY, nyilván nem ismerlek, de az a tény nem zárja ezt ki, hogy a pasik meg jó fejek veled.
Nekem a szép, csinos nő ismerőseimmel nem bunkók a nők, szóval nem túl reális hogy ez legyen a gond.
Velem van hogy a férfiak bunkók nagyon, pedig jól nézek ki.. már felfogtam hogy vannak kedves emberek és bunkó emberek és igazából ennyi. Nem tőlem függ hogy hogy fog velem megnyilvánulni, hanem attól hogy ő milyen. Szerintem mindegy hogy nő vagy férfi. Vannak kedves emberek és bunkók. Ebből kell kiindulni.
26/n
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!