Miért van az, hogy nőként a nők legtöbbször ki nem állhatnak, és a fáradtságot sem veszik hogy megismerjenek?
időről időre mindig feltűnik itt egy kérdés "kedves, szerény" nőktől akiknek az egyetlen hibája hogy túl csinosak (nincs véletlenül egy lány testvéred, kérdező?🤔) de valahogy sosem tudom hogy mit lehetne ezekre mondani...
személy szerint sosem tapasztaltam ilyet, pedig aztán mindenféle körökben mozgok. max azt tudom elképzelni hogy a nőknek nem ösztönük a pcsanyalás, amit te nyílt ellenszenvnek fogsz fel, és az irigységnek tulajdonítod.
amugy valamilyen szinten érdekes jelenség hogy a férfiakban is, meg egyes nőkben is megvan ez a mentalitás a nőkkel kapcsolatban.. "engem a nők lenéznek, mert túl jó vagyok (ferfiaknál: egy rendes jófiú vagyok; nőknél: kedves és szerény vagyok) és az EGYETLEN rossz tulajdonságom igazából egy jó tulajdonság (ferfiaknál: nem vagyok egy nagyképű drogos/alkesz partiállat pedig azt szeretik a mai nők; nőknél: túl szép vagyok, menjek bárhova is, garantáltan én leszek ott a legszebb, szóval automatikusan irigy rám minden más nő)"
elég fura...
Igenis létezik az a jelenség, hogy egyes nők irigységből, vagy féltékenységből bunkóznak valakivel, pedig nem is ismerik. Nem minden nő ilyen, de vannak ilyenek is. Tapasztaltam én is hasonlót, sőt volt 2 kolléganő akikkel később mégis jóban lettünk és saját maguk vallották be nekem, hogy eleinte féltékenyek voltak rám, azért tartották annyira a távolságot! Egyébként én magamat teljesen átlagosnak tartom, ehhez még kirívóan csinosnak sem kell lenni.
Kérdező, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Ha valaki ok nélkül bunkó velem, azt levegőnek nézem, nem keresem a társaságát.
Engem se kötnek le a tipikus csajos dolgok de ebből még sose volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!