Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy nőként a...

Miért van az, hogy nőként a nők legtöbbször ki nem állhatnak, és a fáradtságot sem veszik hogy megismerjenek?

Figyelt kérdés
Folyton azt tapasztalom, hogyha bekerülök egy új társaságba, munkahelyre stb, az ott lévő nők legtöbbje burkoltan ellenségesen viselkedik velem szemben, és meg sem próbálnak barátkozni, megismerni. Emiatt férfiakkal barátkozok inkább, mert ők legalább kedvesek, jó fejek szoktak lenni velem. Van egy kolléganő, nem köszön ha én nem köszönök rá. Arról nem tehetek hogy csinos vagyok, viszont az alaptermészetem kedves és szerény. És őszintén elegem van a nők viselkedéséből velem szemben.
2022. dec. 8. 13:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

időről időre mindig feltűnik itt egy kérdés "kedves, szerény" nőktől akiknek az egyetlen hibája hogy túl csinosak (nincs véletlenül egy lány testvéred, kérdező?🤔) de valahogy sosem tudom hogy mit lehetne ezekre mondani...

személy szerint sosem tapasztaltam ilyet, pedig aztán mindenféle körökben mozgok. max azt tudom elképzelni hogy a nőknek nem ösztönük a pcsanyalás, amit te nyílt ellenszenvnek fogsz fel, és az irigységnek tulajdonítod.

amugy valamilyen szinten érdekes jelenség hogy a férfiakban is, meg egyes nőkben is megvan ez a mentalitás a nőkkel kapcsolatban.. "engem a nők lenéznek, mert túl jó vagyok (ferfiaknál: egy rendes jófiú vagyok; nőknél: kedves és szerény vagyok) és az EGYETLEN rossz tulajdonságom igazából egy jó tulajdonság (ferfiaknál: nem vagyok egy nagyképű drogos/alkesz partiállat pedig azt szeretik a mai nők; nőknél: túl szép vagyok, menjek bárhova is, garantáltan én leszek ott a legszebb, szóval automatikusan irigy rám minden más nő)"

elég fura...

2022. dec. 8. 14:05
 12/23 A kérdező kommentje:
#10 külsőre nagyon, belsőre - ha ezalatt pletykálkodást és ostobaságokról csevegést kell érteni - akkor kevésbé. Nem igazán kötnek le a "csajos" témák, ellenben politikáról, sportról, bölcseleti témákról szívesen beszélgetek.
2022. dec. 8. 14:35
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Na a politika a legtöbb embert pl. taszítja, mert többnyire veszekedés lesz belőle.
2022. dec. 8. 15:02
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Tuti nem a csinosságod miatt van! Én ismerek olyan csajt, akibe minden pasi szerelmes és a nők is imádják!
2022. dec. 8. 15:18
 15/23 anonim ***** válasza:
56%
Csak szeretné a kérdező, hogy a csinossága miatt utálják :D Fogadni mernék, hogy egy tök átlagos nő.
2022. dec. 8. 15:20
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

Igenis létezik az a jelenség, hogy egyes nők irigységből, vagy féltékenységből bunkóznak valakivel, pedig nem is ismerik. Nem minden nő ilyen, de vannak ilyenek is. Tapasztaltam én is hasonlót, sőt volt 2 kolléganő akikkel később mégis jóban lettünk és saját maguk vallották be nekem, hogy eleinte féltékenyek voltak rám, azért tartották annyira a távolságot! Egyébként én magamat teljesen átlagosnak tartom, ehhez még kirívóan csinosnak sem kell lenni.

Kérdező, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Ha valaki ok nélkül bunkó velem, azt levegőnek nézem, nem keresem a társaságát.

2022. dec. 8. 15:28
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
Vannak olyan típusú nők akiket én nőként ki nem állhatok. A jópofizós mindenkivel kedves típus. Meg a nagyszájú vihorászós. Az ilyen emberek egyszerűen idegesítenek. Ez az én hiányosságom hogy ezt nem tudom elviselni más emberekben. Lehet kérdező hogy te is olyan embertípusba tartozol amit a férfiak szeretnek, bizonyos nők kevésbé.
2022. dec. 8. 15:40
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

Engem se kötnek le a tipikus csajos dolgok de ebből még sose volt probléma.

2022. dec. 8. 15:45
 19/23 anonim ***** válasza:
62%
Nő a nőnek farkasa.
2022. dec. 8. 15:51
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
Pl én azért nem bírlak, mert azt hiszed, a felsorolt témák nem "csajosak". Képzeld, nőkkel is lehet bármiről beszélni. Az egyéntől függ, nem a nemtől.
2022. dec. 8. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!