Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit sajnálsz jobban: a fáradts...

Mit sajnálsz jobban: a fáradtságot, az időt vagy a pénzt?

Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A fáradtságot semmiképp sem. Az idő meg pénz, szóval itt az arányok számítanak. Mondjuk ha spórolhatok 1000 Ft-ot ha 15 percet rá kell szánnom az életemből megteszem, de már egy órát azért nem biztos, hogy áldoznék rá kivéve ha nagyon szegény vagyok. Erre nehéz pontos választ adni :-)
2016. márc. 29. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fáradtságos munkával, sok idő alatt, kevés pénzt keresni. Na erre sajnálom az időt:)
2016. márc. 29. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

pénzt megkereshetem, fáradtságot kipihenhetem, időt soha nem fogom visszakapni.

Szóval az időt!

2016. márc. 29. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha megéri, egyiket sem, ha nem éri meg, akkor mindet. Viszont hogy nekem mi éri meg, azt már én döntöm el.

Mondok egy példát. Én párszor utaztam vonattal Olaszországba. Repülővel gyorsabb lenne, busszal olcsóbb lenne, de én jobban szeretek vonattal utazni Európán belül, ahova lehet, szóval nekem azt az időt és a pénzt is megéri, mert én látok ebben az utazási módban olyan számomra lényeges szempontokat, amik azoknak, akik inkább a repülőt vagy a buszt választják, nem lényegesek.

2016. márc. 29. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kevés az idő. :) Röhejes, de én mindenre sajnálom az időt vesztegetni.
2016. márc. 29. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!