Még mindig ronda lehetek, csak az önbizalmam nőtt? (18/L)
A rondaság, szépség szubjektív.
Az is változhat, hogy milyen mértékben látod magad szépnek.
Pl 50-50% az se szépnek , se rondának nem látod magad igazán.
51%-ban szépnek látod/érzed magad = inkább szép vagy, mint ronda.
Lehet amúgy, hogy valakinek még sokkal jobban tetszel, mint magadnak.
Amúgy, te magad is el tudod dönteni. Bele nézel a tükörbe, és mennyire vagy szép.
| Ha pl egy másik ember ugyanígy nézne ki, te mennyire látnád őt szépnek.
|Amúgy pl lehet olyat is, hogy valaki elégedett önmagával
|Lehet olyan is, hogy valaki elégedett magával és még kifejezetten szépnek is látja magát.
|Ha te szépnek látod magad, akkor a te szemedben szép vagy, a te szempontod szerint.
|Lehet, hgoy ugyanarról az emberről két embernek két tök különböző véleménye van.
| Ízlésesk-és pofonok; mindenkinek más a véleménye.
|Egyéni ízlés kérdése is, hogy ki mit tart szépnek.
| Pl ugyanazt az embert valaki tök szépnek tarthatja , míg a másik tökre nemszépnek ; mert nem egyezik az ízlésük.
| Ha mindenkinek ugyanaz tetszene; pl lenne egyetlen darab "alfacsávó", és mindenki csak őt tartaná szépnek az egész világon, mindenki csak ővele akarna lenni, és mással nem; de akivel ő akarna lenni, az pont meddő lenne, akkor kihalna az emberiség. Amúgy lehet, hogy nem ,de most egy kicsit sarkítottam; ilyen nincsen , ezt csak szemléltetésnek írtam oda.
| Lehet az is, ha pl boldogság van valakinek az arcán, a szívében, az is megszépítheti az embert.
| Ha kiül az arcára egyfajta elégedettség.
| A kisugárzás is adhat egy jó belső erőt, vonzalmat kelthet egy jó kisugárzás; pl lehet, hogy valaki előnyben részesít egy nem olyan dögös, nem olyan szépgenetikájú csávót egy nagyonjó genetikájúval szemben, mert pl a másik több energiát, életszeretetet, elégedettséget, magabiztosságot, lelkesedést, jóérzést sugároz önmagából.
*szal pl a belső lelkiállapot is adhat vonzalmat.
előbb kerestem még ezt a szót, nemtom, végül leírtam -e a kommentembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!