Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Még mindig ronda lehetek,...

Még mindig ronda lehetek, csak az önbizalmam nőtt? (18/L)

Figyelt kérdés
Még általánosban nagyon sokat bántottak a külsőm miatt, és középiskola alatt is volt olyan hogy mentem az utcán, az emberek pedig nevetve összesúgtak körülöttem. Emiatt egész életemben robdának tartottam magam. De azóta megnövesztettem és szőkére festettem a hajamat, ami szerintem sokkal jobban áll mint eddig bármi, és sokat fogytam + formásodtam. Már egész szépnek látom magam, nyilván nem insta modell színvonal, de nem az a bányarém akinek hittem magam. De emellett bennem van, hogy mi van ha csak bebeszélem magamnak, és még mindig ronda vagyok, és csak idő kérdése hogy pofára essek nikor valaki jól megaláz miatta.

2023. febr. 17. 07:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A rondaság, szépség szubjektív.

Az is változhat, hogy milyen mértékben látod magad szépnek.

Pl 50-50% az se szépnek , se rondának nem látod magad igazán.

51%-ban szépnek látod/érzed magad = inkább szép vagy, mint ronda.

Lehet amúgy, hogy valakinek még sokkal jobban tetszel, mint magadnak.

Amúgy, te magad is el tudod dönteni. Bele nézel a tükörbe, és mennyire vagy szép.

| Ha pl egy másik ember ugyanígy nézne ki, te mennyire látnád őt szépnek.

|Amúgy pl lehet olyat is, hogy valaki elégedett önmagával

|Lehet olyan is, hogy valaki elégedett magával és még kifejezetten szépnek is látja magát.

|Ha te szépnek látod magad, akkor a te szemedben szép vagy, a te szempontod szerint.

|Lehet, hgoy ugyanarról az emberről két embernek két tök különböző véleménye van.

| Ízlésesk-és pofonok; mindenkinek más a véleménye.

|Egyéni ízlés kérdése is, hogy ki mit tart szépnek.

| Pl ugyanazt az embert valaki tök szépnek tarthatja , míg a másik tökre nemszépnek ; mert nem egyezik az ízlésük.

| Ha mindenkinek ugyanaz tetszene; pl lenne egyetlen darab "alfacsávó", és mindenki csak őt tartaná szépnek az egész világon, mindenki csak ővele akarna lenni, és mással nem; de akivel ő akarna lenni, az pont meddő lenne, akkor kihalna az emberiség. Amúgy lehet, hogy nem ,de most egy kicsit sarkítottam; ilyen nincsen , ezt csak szemléltetésnek írtam oda.

| Lehet az is, ha pl boldogság van valakinek az arcán, a szívében, az is megszépítheti az embert.

| Ha kiül az arcára egyfajta elégedettség.

| A kisugárzás is adhat egy jó belső erőt, vonzalmat kelthet egy jó kisugárzás; pl lehet, hogy valaki előnyben részesít egy nem olyan dögös, nem olyan szépgenetikájú csávót egy nagyonjó genetikájúval szemben, mert pl a másik több energiát, életszeretetet, elégedettséget, magabiztosságot, lelkesedést, jóérzést sugároz önmagából.

2023. okt. 3. 11:45
 22/24 anonim ***** válasza:
*pl szerintem simán lehetnek olyan szépségkirálynők, akik nem a szépségükkel nyernek szépségversenyen, hanem a kisugárzásuk annyira jó, csábító.
2023. okt. 3. 11:45
 23/24 anonim ***** válasza:

*szal pl a belső lelkiállapot is adhat vonzalmat.

előbb kerestem még ezt a szót, nemtom, végül leírtam -e a kommentembe.

2023. okt. 3. 11:46
 24/24 anonim ***** válasza:
*vonzerőt.
2023. okt. 3. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!