Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyiket találjátok vonzóbbnak...

Melyiket találjátok vonzóbbnak, a jó humorérzéket, vagy a nagy önbizalmat?

Figyelt kérdés

Ez most egy kizáró vagy eset, nincs olyan, hogy legyen mindkettő.

Utálom az önfényezést, és nem is feltétlen vagyok humoros ember, de sok-sok férfitól, nőtől egyaránt megkaptam már, hogy szórakoztató és vicces vagyok számukra. Ennek ellenére gyakorlatilag abszolút 0 sikerem van a lányoknál.

Nyilván persze ezer meg ezer indoka lehet ennek, de itt most tételezzük fel, hogy az alap külső jegyek átlagosak (180 centi magasság, normál testsúly, nem egy dicaprio, de nem is bányarém). sok olyan ismerősöm van, akiből sugárzik az egó és elég könnyedén találnak párt maguknak, szóval gyanítom ez utóbbi fontosabb, ha nem a friendzone-ba akar valaki kikötni.

Ti hogyan látjátok?

2022. nov. 18. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
az önfényezést szerintem mindenki utálja
2022. nov. 18. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

egyérteműen a jó humorérzéket.

A túlzott önbizalom inkább visszatetsző.

2022. nov. 18. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
a nagy csöcsöket
2022. nov. 18. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Te amolyan Jáksó László típus van: jó duma, jó humor, de átlag alatti külső és emiatt kialakuló gátlások. (...és még neki is van gyereke, szóval nem reménytelen a helyzet.) :)
2022. nov. 18. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
*vagy
2022. nov. 18. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Önbizalom nélkül nincs jó humorérzék, csak kínos erőlködés
2022. nov. 18. 20:15
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:
48%
Szerintem a humor önbizalom nélkül nem jó, az önbizalom meg humor nélkül nem az igazi, az se jó, ha valaki folyton önkárára poénkodik, de az se, ha valakinek nincs önirónija.
2022. nov. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!