Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A humorérzék is változik...

A humorérzék is változik generációról generációra vagy csak én vagyok ezzel így?

Figyelt kérdés

Nézem a régi sas kabaré és társai műsorokat és míg szüleim nagyszüleim hahotazva neveznek rajta én csak:😐

És minden ilyen régi viccel igy vagyok kb hogy nem tudok nevetni rajta

Ez ilyen generációs dolog vagy csak én vagyok ilyen?

2022. jún. 18. 08:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más az ingerküszöbe humort illetően.

Ez is leginkább intelligencia kérdése.

2022. jún. 18. 08:58
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

🍏

Ritka az intelligens humorista. Mondjuk, ahhoz intelligens emberek is kellenek.

Az igazi humorérzék az életből vett példákon keresztül való, nem gúnyolódó, nem sértő, nem lekezelő, az ember lelkét, értelmi képességét megérintő információközlés.

Ezért ritka a igazi humorista. Ezért lett hiánycikk a valódi humorérzék is.

2022. jún. 18. 08:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem változik a humorérzék, de különbözhetünk abban, ki mit tekint humornak/humorosnak

Számomra a Sas kabaré és a hazai kabaré kb 90%-a anno is ultragáz volt, míg például Rejtőn emlékeim szerint már 14 éves koromban is hangosan nevettem és ma is megnevettet, pedig "régi vicc" az is.

Életem egyik legboldogabb pillanata volt, amikor a 12 éves kislányom azon kaptam, hogy hangosan nevet "Besenyő Pista bácsin" https://www.youtube.com/watch?v=ElZh7t0PYMM és rájöttem, hogy nemcsak van humora, de olyan humora van, mint nekem. :DD

2022. jún. 18. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

🍏 3-as hozzászóló.

Azért Laár Andráson látszik, hogy nagyon intelligens ember.

Viszont kell is ő hozzá az intelligencia.

[link]

:)

2022. jún. 18. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:

4#-nek

Hát, mi tagadás, nagyon szeretem :DDD, pld itt is: https://www.youtube.com/watch?v=BZmarA-qawk

#3-mas voltam

2022. jún. 18. 09:47
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Én ugy vagyok vele,ha egyszer mondanak el egy viccet,nevetek rajta,de másodjára már nem
2022. jún. 18. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen Csengetett, Mylord? és hasonló sorozatokkal nem tudok mit kezdeni. Sokan hangosan nevetnek rajtuk, engem 2 perc után fáraszt, és egyáltalán nem találom viccesnek.
2022. jún. 18. 10:07
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

🍏

Az angol humor kissé “száraz, merev”, ez nem mindenkinek tetszik.

2022. jún. 18. 10:09
 9/11 anonim ***** válasza:

A buta emberek az együgyű, rossz poénokon is nevetnek!

A rasszista, szexista humorról nem is beszélve!

Néhányan ebben a mai világban észre se veszik, ha túltolják a szexista humort (de nem is kell prűdnek lenni, csak értelmes nők mellett nem szerencsés,nem illik ).

Az etnikai humor is csak akkor üt, ha az adott etnikum nevet rajta!: https://www.youtube.com/watch?v=cl3rk3FqF2E

2022. jún. 18. 14:25
 10/11 anonim ***** válasza:
2022. jún. 18. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!