Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak önbizalmát jellemzőe...

A férfiak önbizalmát jellemzően mennyire határozza meg az intim méretük?

Figyelt kérdés

Engem például mindig is zavart a sajátom. 185 magas vagyok, de csak 13 centit adott az élet. És ez igazából kihatott mindig is az önbizalmamra az ismerkedésben, a kapcsolataimban, a férfiúi önérzetemre, meg úgy kompletten mindenre.

Ahogy olvasom, nem én vagyok az egyetlen. És nyilván nem véletlen, hogy akiknek bajuk van a saját méretükkel, azok nem a 16-20 centi körüli férfiak, hanem a szintén kisebb adottságokkal rendelkezőek.

2022. dec. 18. 16:14
A kérdező szavazást indított:
Minimálisan, vagy egyáltalán nem befolyásolja. Akár 10, akár 20, ugyanolyan magabiztos.
Egy kicsit befolyásolja, de nem ez a döntő.
Erősen befolyásolja, és a kis méret önmagában is elveheti az önbizalmat.
27 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is kicsi sajna. Legalább lennék jóképű, de az sem jött össze. Önbizalom zéró. Barátnő eddig zéró.

29/f

2022. dec. 18. 16:16
 2/22 anonim ***** válasza:
33%
#1 Gondolom téged sem vígasztal túlzottan, hogy a Chadek minden ujjára jut egy nő.
2022. dec. 18. 16:18
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván a magas embereknél illúziórombolóbb lenne a nőnek.
2022. dec. 18. 16:20
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan már. Kedves kérdező, te alapból előnnyel indulsz mivel magas vagy, azt pedig a nők nagyrésze imádja. Szerintem egyáltalán nem jelent gondot a méreted, ezzel igenis örömet tudsz nyújtani egy nőnek, viszont nehogy mutasd azt hogy alacsony az önértékelésed a méreted miatt, mert szerintem alapból észre se nagyon venné a csaj, de ha szóvá is teszed akkor rontasz a helyzeten. Legyél odaadó a szexben, szenvedélyes és hidd el nem lesz gond. Csak ne stresszelj ezen egyáltalán.
2022. dec. 18. 16:22
 5/22 anonim ***** válasza:
66%

Akkor a 173 cm magasságommal és a 17cm-el nincs okom panaszra.

Valahogy sohasem vágytam nagyobbra.

2022. dec. 18. 16:25
 6/22 anonim ***** válasza:
77%

Elég massziv pénisszel rendelkezem 19-20 centi körül van és jó vastag, de sokra nem megyek vele, mert a nők mindig is átnéztek rajtam. Alacsony és gnóm testalkatú vagyok, fura, unszimpatikus fejjel😃.

Önbizalmam nekem is nulla, de nem a péniszméretem miatt, hanem ahogy kinézek.

Ha legalább magasabb lehettem volna, akár ilyan ronda fejjel is, sokkal jobban érezném magam. Hát ez van.

2022. dec. 18. 16:37
 7/22 anonim ***** válasza:
41%

5.vagyok

Kezdődik a kamu licit!

2022. dec. 18. 16:43
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekem nagy de így is önbizalomhiányos vagyok.
2022. dec. 18. 18:29
 9/22 anonim ***** válasza:
15 - tel úgy tudom teljesen átlagos vagyok ezen az éghajlaton. Nem adna az önbizalmamhoz, ha nagyobb lenne, de ha kisebb lenne az egy kicsit zavarna.
2022. dec. 18. 20:20
 10/22 anonim ***** válasza:
18 centi, ennek ellenére szerény vagyok :-)
2022. dec. 18. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!