A férfiak önbizalmát jellemzően mennyire határozza meg az intim méretük?
Figyelt kérdés
Engem például mindig is zavart a sajátom. 185 magas vagyok, de csak 13 centit adott az élet. És ez igazából kihatott mindig is az önbizalmamra az ismerkedésben, a kapcsolataimban, a férfiúi önérzetemre, meg úgy kompletten mindenre.
Ahogy olvasom, nem én vagyok az egyetlen. És nyilván nem véletlen, hogy akiknek bajuk van a saját méretükkel, azok nem a 16-20 centi körüli férfiak, hanem a szintén kisebb adottságokkal rendelkezőek.
2022. dec. 18. 16:14
21/22 anonim válasza:
19. A válasz nem neked szólt, hanem annak a szerencsétlennek, aki még a segíteni próbáló ember mondandójába is belesajnáltatja magát hívatlanul. A lelki fájdalmát már leírta ezelőtt is.
22/22 anonim válasza:
Ez nem klisé hogy nem ezen múlik. Ha leveszed a csajt a lábáról és már a szexig eljutottatok úgy hogy mindketten akarjátok a másikat, biztos nem fogja méregetni a csaj hogy vajon neki mekkora? Csak élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!