Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak önbizalmát jellemzőe...

A férfiak önbizalmát jellemzően mennyire határozza meg az intim méretük?

Figyelt kérdés

Engem például mindig is zavart a sajátom. 185 magas vagyok, de csak 13 centit adott az élet. És ez igazából kihatott mindig is az önbizalmamra az ismerkedésben, a kapcsolataimban, a férfiúi önérzetemre, meg úgy kompletten mindenre.

Ahogy olvasom, nem én vagyok az egyetlen. És nyilván nem véletlen, hogy akiknek bajuk van a saját méretükkel, azok nem a 16-20 centi körüli férfiak, hanem a szintén kisebb adottságokkal rendelkezőek.

2022. dec. 18. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Kimaradt, hogy a kerülete ennyi.

2022. dec. 18. 20:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Segglyuktól mérted?
2022. dec. 18. 20:28
 13/22 A kérdező kommentje:

Jó azt gondoltam, hogy majd jönnek a válaszok, hogy 150 centi magasnak is 25 centi.

De engem valójában a hozzám hasonló helyzetben lévő férfiak válaszai érdekelnének. Éreztétek már úgy, hogy valóban hátrányban vagytok, hogy ez a dolog káros az önbizalmatokra? Én eléggé. Jó lett volna azért azt látni a nőkön, hogy "uhhhbasszusezdurvalesz", nem pedig, hogy "áhhcsakennyi?!"

2022. dec. 19. 06:50
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Én 190 cm vagyok 13-14 cm pénisszel, egész életemben úgy éreztem hogy emiatt nem tudok teljes életet élni, és hogy nem tudok az élet semelyik területén versenyezni azokkal, akiknek a kora tizenéves koruktól folyamatosan táplálta az önbizalmukat az, hogy nagyméretű a péniszük.

Én ronda is vagyok, a nők mindig is leszartak, szóval közvetlenül nem ért trauma ezzel kapcsolatban még.

Így összességében az élet nettó szívás, jobb lett volna nem megszületni.

27F

2022. dec. 19. 22:33
 15/22 A kérdező kommentje:

14, köszönöm, na ilyesmi válaszokra lennék kíváncsi.

Én azt vettem észre magamon, hogy egy idő után már a szextől is elment a kedvem. Most minek kezdjek bele, úgyse tudok olyan hatást elérni, mint mások. Ki.baszott genetika...

2022. dec. 20. 07:10
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon kérlek titeket ne így álljatok hozzá! Én például még szűz vagyok, így szóba sem jöhetne egy túl nagy mérettel rendelkező pasi mondjuk elsőre.. Orális kielégítésben volt már részem, és annyitól már bőven kielégültem, irtó jó volt, szóval ha szenvedélyes a srác, abszolút semmi gond nem lehet, elképzelhetetlennek tartom hogy a méreten bukjon egy szexuális alkalom, CSAK HA SAJÁT MAGÁT SAVAZZA a férfi azzal hogy ő nem elég jó. Higgyétek el hogy igenis elég jók vagytok,legyen önbizalmatok💖
2022. dec. 20. 19:12
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
#16 Mégis hogy legyen az embernek önbizalma, ha nem Chad?
2022. dec. 20. 19:46
 18/22 anonim ***** válasza:
17. Akkor legalább méltósága, hogy ne hisztizzen.
2022. dec. 21. 08:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Ez nem hisztizés. Ez a valós probléma és a vele járó lelki fájdalom megírása. Van különbség.
2022. dec. 21. 10:50
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem sincs nagy, mégsem érzem magam kevesebbnek, sőt igazából egyáltalán nem foglalkoztat a dolog.

Egy csaj sem vonalzóval a zsebében járkál, ha nem hangoztatod a méreted, a kutyát nem érdekli.

2022. dec. 21. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!