Hogyan lehet önbizalmat szerezni nőként?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 16:13
1/10 anonim válasza:
Először azt kellene tudnunk hogy miért nincs!
Tűzz ki célokat, valósítsd meg és legyél határozottabb, nyitottabb és extrovertáltabb mint eddig.
Sok sikert!
2/10 anonim válasza:
Érj el sikereket az életben. Tanulmányok, munka, pasik elcsábítása...
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon félénk vagyok a férfiak terén, félek, hogy senkinek nem fogok kelleni.
2022. okt. 29. 16:18
5/10 anonim válasza:
Hány éves vagy mi a baj hogy ennyire kétségbe vagy esve?
6/10 anonim válasza:
Milyen tapasztalataid vannak? Mennyi idős vagy?
Lehet esetleg, hogy még nem vagy eléggé érett hozzá? Vagy más lehet a háttérben?
7/10 Kroms válasza:
Szerencséd van, mert nőként a piaci értékedet 90%-ban a külsőd határozza meg, tehát csak arra kell rágyúrnod. De nagyon amúgy sem aggódnék, mert amíg megfelelő számú lyuk van a lábad között, mindig lesz rád jelentkező. Igazából még az sem nagy gond, ha kövér vagy, mert sok férfi pont azokra bukik.
8/10 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, még nem volt barátom. Csókolózni se csókólztam még senkivel. Pár randim volt internetről, de nem szeretem az online ismerkedést.
2022. okt. 29. 16:24
9/10 anonim válasza:
Pedig a online ismerkedés pont a félénkeknek jó. Akik nem mernek csak úgy odamenni fiúkhoz pl.
10/10 Kroms válasza:
Az mondjuk nyilván előfeltétele az ismerkedésnek, hogy járjál olyan helyekre, ahol vannak férfiak vagy legalább legyél elérhető az interneten. Ha egyiket sem akarod, akkor tényleg nem sok esélyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!