Miért gondolják egyesek, hogy ha már minimum 1 gyereket szültek, akkor az már valami, letettek valamit az asztalra?
Minden egyes kimondott szónak jelentése és értéke van. Gondolkozz el azon, hogy a saját gyerekedet pl. miért szeretnéd "Életemnek, Életem értelme"-nek becézni.
A párodat miért nem szólítod úgy, hogy Életem, vagy Életem értelme?
Felesleges a gyűlöletkeltés, kérdező!
Nekem nincs vér szerinti gyerekem, de csak azért nem kezdek el másokat gyűlölni, mert gyerekük van. Akik nem tudnak, ill. akarnak viselkedni, azokat gyerek nélkül is megvetem, - nem kell ahhoz szülőknek lenniük. Ha így alakul, akkor sem leszek előrébb, hogy megpróbálok minél több embert ellenük hergelni, - kidühöngöm magamban a problémámat, aztán ennyi!
Felesleges úgy gyűlölködni, hogy ebbe megpróbálunk másokat is beszervezni!
Primitív tett!
Azért gondolják, hogy valamit letettek az asztalra, mert az ő világlátásukban az a siker. Az emberi élet legfőbb célja. És ha te nem tettél le gyereket az asztalra (vagy tovább megyek, nem eleget), akkor a társadalmi szerepvállalásból szerintük nem vetted ki a részed.
Ezzel én sem értek egyet, de ők így látják. Csak azt nem fogják fel, hogy azért ember az ember, hogy ne csak a túlélés, a társadalom fenntartása legyen az élete célja, nem csak gyermekekkel lehet hasznos és boldog életet élni.
De mivel vannak olyan emberek, akik szerint hülye vagy, ha nem a piros autók tetszenek neked, ezért olyan emberek is vannak, akik úgy gondolják, csak akkor vagy méltó a létre, ha gyereket adsz a világnak. Más a véleményük, ennyi. Rólad ez peregjen le, és kész.
#26 Már nem vagyok fiatal, nincs gyerekem, és nem bántam meg. Egy percig sem hiányzott, nem vágytam rá.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!