Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan hogy nevetni/ka...

Volt már olyan hogy nevetni/kacagni kezdtetek kínotokban?

Figyelt kérdés
Itt most nem a tudatos reakcóra vagyok kiváncsi hogy "kinevetem hogy milyen hülye vagyok", hanem amikor szinte ösztönösen, látszólag megmagyarázhatatlanul elkezdesz röhögni valamin ami egyáltalán nem mulatságos vagy szórakoztató, hanem borzalmas vagy akár tragikus.

2023. febr. 14. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mikor pánikbeteg voltam és hirtelen tudatosult bennem, hogy milyen idétlenül viselkedek, persze ez igazából nem vicces, de már tényleg kínomban röhögtem. .
2023. febr. 14. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sajnos sűrűn csinálom és néha nagyon félreértik az emberek és borzasztó kínos szituációkat okoz.
2023. febr. 14. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt még ilyen.
2023. febr. 14. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször is, de talán a “legemlékezetesebb” az volt, mikor csak úgy elkezdtem sírni (fogalmam sincs miért), majd ittam egy pohár kávét, lefeküdtem és legalább 15 percen át megállás nélkül nevettem a semmin, és közben nem értettem hogy mi történik :D Utólag visszagondolva elég vicces volt, de akkor egyáltalán nem éreztem annak.
2023. febr. 14. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fizika órán volt ilyen, mert egyszerűen nem értettem semmit az egyik órából (ezzel nem voltam egyedül). A tanár nagyon értelmetlenül és össze-vissza magyarázott úgyhogy annyira kétségbeestem hogy sírni volt kedvem de megállás nélkül nevettem. Nem tudtam abbahagyni, nagyon kínos volt...
2023. febr. 14. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, volt már ilyen párszor
2023. febr. 14. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Egy régi jó barátom épp mesélte hogy egy szintén közös barátunk épp sitten van, mert pár éve kinyírt egy random embert egy kocsmában. Annyira ledöbbentett, h elkezdtem röhögni, de úgy istenese, abbahagyhatatlanul. Kínos es abszurd volt. De maga a helyzet is, hogy ilyen elofird
2023. febr. 14. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!