Volt már olyan hogy nevetni/kacagni kezdtetek kínotokban?
Figyelt kérdés
Itt most nem a tudatos reakcóra vagyok kiváncsi hogy "kinevetem hogy milyen hülye vagyok", hanem amikor szinte ösztönösen, látszólag megmagyarázhatatlanul elkezdesz röhögni valamin ami egyáltalán nem mulatságos vagy szórakoztató, hanem borzalmas vagy akár tragikus.#Önkéntelen reakció
2023. febr. 14. 19:32
1/7 anonim válasza:
Igen, mikor pánikbeteg voltam és hirtelen tudatosult bennem, hogy milyen idétlenül viselkedek, persze ez igazából nem vicces, de már tényleg kínomban röhögtem. .
2/7 anonim válasza:
Én sajnos sűrűn csinálom és néha nagyon félreértik az emberek és borzasztó kínos szituációkat okoz.
4/7 anonim válasza:
Igen, többször is, de talán a “legemlékezetesebb” az volt, mikor csak úgy elkezdtem sírni (fogalmam sincs miért), majd ittam egy pohár kávét, lefeküdtem és legalább 15 percen át megállás nélkül nevettem a semmin, és közben nem értettem hogy mi történik :D Utólag visszagondolva elég vicces volt, de akkor egyáltalán nem éreztem annak.
5/7 anonim válasza:
Nekem fizika órán volt ilyen, mert egyszerűen nem értettem semmit az egyik órából (ezzel nem voltam egyedül). A tanár nagyon értelmetlenül és össze-vissza magyarázott úgyhogy annyira kétségbeestem hogy sírni volt kedvem de megállás nélkül nevettem. Nem tudtam abbahagyni, nagyon kínos volt...
7/7 anonim válasza:
Igen. Egy régi jó barátom épp mesélte hogy egy szintén közös barátunk épp sitten van, mert pár éve kinyírt egy random embert egy kocsmában. Annyira ledöbbentett, h elkezdtem röhögni, de úgy istenese, abbahagyhatatlanul. Kínos es abszurd volt. De maga a helyzet is, hogy ilyen elofird
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!