Tényleg ennyire butulnak az emberek?
Figyelt kérdés
Ahogy elnézem amortizálódik a világ, elég csak az itteni kérdésekre adott válaszokat megnézni.2023. febr. 10. 12:14
11/26 anonim válasza:
bár könnyű így érezni, azért tedd fel a kérdést: melyik korszakban voltak okosak az emberek?
12/26 anonim válasza:
Bár valószínűleg tényleg butulnak - de azért ez annyira nem gyors folyamat.
Itt elég jól leírják a folyamatot:
13/26 anonim válasza:
Állítólag már 150 éve csökken az IQ. De ez valószínűleg tudatos cél is, legalább az utóbbi 15-25 évben biztos.
14/26 anonim válasza:
Ez érdekes, ugyanis az átlag infót pont az adott közösség határozza meg. Hol olvastál ilyet? Érdekelne engem is a dolog, adnál forrást?
16/26 anonim válasza:
Én amiatt gondolnám, hogy igen, hogy még a 80-as, 90-es években olyan műsorok mentek, mint pl. Vitray vetélkedői, vagy a Mindent vagy semmit Vágó Istvánnal, ahol olyan kérdések voltak, hogy tényleg csak az okos, művelt emberek tudták. Akkor még az orvosokat, ügyvédeket,egyetemi tanárokat, magasan kvalifikált embereket mutogatták a tv-ben, ma meg meg lehet nézni... Ömlik az ostobaság, a színvonaltalanság, a legalja népség mutogatása. Ez lett a szórakozás sokaknak. Ma már nem cél az ismeretterjesztés, az okítás, hanem csak az elbutítás.
17/26 anonim válasza:
Attól, mert 20 éve még nem volt Gyakorikérdések, és csak a lakosság pár száaléka jutott internethez, még nem volt kevesebb idétlen, ostoba ember. Csak nem kaptak ekkora nyilvánosságot.
18/26 anonim válasza:
Igen. Ennyire. Azt hittem csak nekem tűnt fel...
19/26 anonim válasza:
Ma már azt se tudják, hogy gyalogosként a járda jobb oldalán illik haladni, hogy aki szemből jön, az mellette el tudjon haladni...
Kellene egy pár éves közösségi média szünet, hogy regenerálódjon, aki még tud;)
20/26 anonim válasza:
14: nem tudom, már nem emlékszem. De megmaradt bennem.
Azt hiszem angol kutatás volt a ipari forradalom hatásairól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!