Miért van ennyi nyomorult ember, aki felveszi a telefont és nem szól bele?
Figyelt kérdés
Ha engem keresnek, felveszem, "Háló tessék", vagy valamit mondok. Egyesek meg felveszik és nem képesek beleszólni.2023. febr. 9. 13:55
41/44 anonim válasza:
De hogy szóljon bele, hát vagy túl hamar szól bele, vagy azért nem szól bele, mert azt se tudja, hogy felvetted 😂😂😂
42/44 anonim válasza:
Tudja. Nem siketekkel beszélgetek együtt. Bár van egy nagyothalló kollégám de még ő is észreveszi.
Szóval akárhogy győzködsz, az én életemben nincs ilyen gond hogy a másik ül mint egy kuka és várja a fanfárt. Neked van, akkor te nyilván szólj bele. Én meg majd teszek úgy ahogy az én beszélgetéseimben jó.
Vicces hogy aki releváns választ ad a kérdésre azt ennyire szétszeditek. :D
43/44 anonim válasza:
Vicces, hogy nem csak én nem értek egyet veled:D
44/44 anonim válasza:
Direkt többes számban írtam.
Miért vicces, hogy ráadásul többen is nem értitek az oldal célját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!