Miért van ennyi nyomorult ember, aki felveszi a telefont és nem szól bele?
20-as!
Értem, azt hittem vezetékesről hívnak. Egyébként nálunk a vezetékes is kiírja a számot.
Igaz, hogy elhallgat a tárcsázó, de te nem szólsz bele, hogy Tessék! vagy valami? Felveszed és hallgatsz?
Bátrabban szólnék, illetve elkezdenék beleszólni, ha tudnám, hogy felvették-e a telefont -.-
Hát, a környezetemben minden telefon abbahagyja a tárcsázó búgást, ha a másik ember felveszi.
Amúgy az esetek többségében pont azért kell beleszólnom, hogy kezdje már az elejétől a mondókáját az illető, mert mire a fülemhez emelem a kagylót, már a mondat közepén tart, szóval eleve nem is érzem reális problémának hogy szegény hívót váratom.
Nem mindig van búgó hang, pl. néhány készülék kihagy 1-1 bugást. Most honnan tudjam, hogy kihagy, elment a térerő, vagy felvették a telefont??
Illetve ha valaki pont telefon mellett van, akkor van, hogy ideje sincs búgni, mert egyből felveszik.
Ilyenkor is kellemetlen, hogy lesem a kijelzőt, hogy szétkapcsol, nem csörög ki, vagy felvették??
Ez mind elkerülhető lenne, ha egy "tessék" vagy egy "haló"t beleböfögne a hívott fél.
Jó, jó, miért ő beszéljen elsőnek.
Micsoda úri dolog! Le ne szakadjon a kis szád egy szótól.
De tényleg, most magam elé képzelem a jelenetet, ahogy csörög a telefon, a hívott fél felveszi és bambacsöcs nézéssel mered maga elé.
Why??
Válaszoltam egy kérdésre. Szerintem te nem szoktál engem hívogatni (őszintén szólva ha igen, akkor se igazán érdekel) szóval nem értem mit zavarnak téged az én telefonálási szokásaim.
Nem, nem kell random fórumozók kedvéért elkerülnöm egy olyan “problémát” ami vadidegeneknek okoz gondot, de nekem vagy az engem hívóknak nem.
Akinek nem tetszik a rendszer az ír emailt, úgyis utálom ha hívogatnak. 🤷♀️
25-ös!
De még mindig nem válaszoltál arra, hogy ha felveszed a telefont és nem beszél benne senki, akkor te nem szólalsz meg, csak hallgatsz? Nem mondod, hogy Tessék!, vagy Halló!
Minek hívna fel ha nem szól bele utána? Ilyen hívásom csak nagyon régen volt, amikor még a nyomógombos mobilok korában gyakoriak voltak a zsebhívások. :D mint írtam, az esetek többségében már mondja a mondókáját az illető mire a fülemhez rakom a kagylót.
27, de beleszólna, ha tudná, hogy a másik fél hallja és kész a hallgásra.
Jaj de nem megy a kérdés értelmezése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!