Miért van ennyi nyomorult ember, aki felveszi a telefont és nem szól bele?
27-es!
Rendben, látom nem akarod megérteni, utoljára megpróbálom megkérdezni, aztán hagylak. Azért nem szól bele, mert várja, hogy felvedd. Érdekes módon amikor engem hívnak, 99%-ban nem beszél a hívó amikor felveszem, ha nem hallja meg, hogy beleszóltam, akkor rövid hallgatás után megy a hallózás, mert nem tudja, hogy mi van. A kicsengés hangja megszűnt, de csend van, nem tudja, hogy ott vagyok -e, halljuk-e egymást.
Ha felveszed a telefont és még nem beszél a hívó, akkor nem szólsz bele, csak hallgatsz? Nem mondod azt, hogy Halló!, vagy Tessék! ?
Ezt mire írtad? Én pont azt írtam hogy beleszólnak.
Akkor tulajdonképpen nem is választ akartál, csak támogató kommenteket.
Engem speciel nem hívogatnak városi zajból futárok. Hadd ne alkalmazkodjak másvalaki problémáihoz.
Elhiszem hogy akik téged hívnak azok várakoznak. Akik engem hívnak azok meg nem. Megengeded hogy én hozzájuk igazítsam a dolgot? :)
A “nem szólok bele” az pontosan azt jelenti hogy “nem szólok bele”.
Kinek?
Nekem nem. Azoknak akikkel telefonálok, nekik sem.
Az meg miért érdekeljen engem, hogy egy idegen ha egy másik idegennel telefonál akkor őket mi zavarja? Ez nekem miért releváns?
Ha nem bírsz egy hallót belenyögni abba a szerencsétlen telefonba, amikor felveszed, akkor két dolog fordulhat elő:
1. Vagy egyből darálni kezdi a mondandóját a hívó, ha a fulednél van már a telefon, ha nincs, és emiatt lemaradsz a fele mondatról
2. (Leggyakoribb), a hívó nem szól bele, mert nem tudja, hogy hallgatod-e már.
De neked nem baj. De közben mégis.
Téged ez zavar, aztán mégsem zavar.
Nem vagy egyszerű eset, valljuk be :D
Általában az első van, vagy a másik fél hallózik.
Nem zavar egyik se, max visszakérdezek hogy mit mondott az elején.
Már elmagyaráztam. Nem az “egyszerűbb” a lényeg. Ő keres, ő szóljon bele, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!