Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan ember akinek ilyen...

Van olyan ember akinek ilyen nyomorult élete volt?

Figyelt kérdés
Kiskorom finoman szólva sz*r volt, muter gyógyíthatatlan beteg, fater alkoholista és szerencsejátékos, mellesleg házat is elgépezte. Folyton veszekedés és ordibálás volt, suliban gondolom emiatt elégé antiszoc voltam. Középsuliban gyógyíthatatlan beteg lettem, gyógyszerek totál kikészítettek, többször megműtöttek, kb. 5 évig élőhalottként éltem, olyan voltam mint egy zombi. Gyógyszerektől több száz pattanás volt a testemen, főleg az arcomon, ennek máig megmaradt a nyoma és eléggé kisebbség komplexusom van emiatt. Immurrendszerem nuku folyton gombásodok mindenhol, lebetegedek, egy kis karcolás 1 hét alatt gyógyul be rajtam, gyógyszerek nem érnek semmit. Konfortérzetem nuku, csajozás terén úgy álok hogy sehogy. Nem is igazán az zavar, hogy nem dughatok, hanem hogy nincs társam. Ha meg véletlenül eljutok odáig, hogy egy olyan csaj érdeklődik utánam aki nekem is bejön, akkor megfutamodok, mert megszólal a hang bennem hogy úgy se lennél elég jó neki, ami teljesen igaz, mert minden ujjára juthatna egy nálam jobb pasi. Sokszor gondolok a halálra is, már odáig jutottam hogy csak a békét és a megnyugvást látom benne, legszívesebben elaludnék és fel se ébrednék többé. Sokszor csak a kilátástalanságot látom, most fogok végezni a szakmámmal, lehet állásom is lenne, jogsi is mindjárt meg lesz, de egyszerűen nem érzem többnek magam. Csak megyek előre az életben, minden kedv nélkül.

2013. okt. 1. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, pl. az enyém. A tiédnél még egy kicsit rosszabb is.
2013. okt. 1. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. okt. 1. 19:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: kicsit bővebben? Végül sikerült kijönnöd belőle?

Második: nem azt akarom, hogy könnyen menjen, hanem csak ne legyen b*szott nehzéz.

2013. okt. 1. 19:27
 4/4 anonim válasza:
Eltelt több mint tíz év. Hogyan alakult az életed?
aug. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!