30 évesen ugye már középkorúnak számít egy ember?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 15:43
1/7 anonim válasza:
40-től számít a középkor.Lévén 80 az átlagéletkor.
2/7 anonim válasza:
Nem, hiszen akkor 60 évesen halnánk meg, átlagban.
401 felett inkább.
4/7 anonim válasza:
Jézusom, ezt a kérdést egy kisgyerek tette fel, ugye?? Ha abszolút azt néznénk, hogy középkor, akkor se lehetne középkorú 30 évesen. Szép is lenne, ha 60 évesen halnánk... 30 évesen érett felnőtt valaki...
45 éves kortól mondanám annak inkább.
6/7 anonim válasza:
Remélem nem, 29 vagyok, mindjárt 30 :)
7/7 anonim válasza:
Nem éppen, a középkor 40-50 között van inkább, de nagyon sok múlik a mentalitáson is, szerintem.
Én 30 is elmúltam, mégis mindig elkérik a személyimet (pl trafikban), mindenki arra kérdez rá hol tanulok (nem pedig, hogy hol dolgozok), ledöbbennek, amikor megtudják a koromat, volt, hogy tinik is korukbelinek néztek. Elég fiatalos is az életmódom és megjelenésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!