Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi nyomorult...

Miért van ennyi nyomorult ember, aki felveszi a telefont és nem szól bele?

Figyelt kérdés
Ha engem keresnek, felveszem, "Háló tessék", vagy valamit mondok. Egyesek meg felveszik és nem képesek beleszólni.
2023. febr. 9. 13:55
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
60%
Van,aki zaklatóktól tart
2023. febr. 9. 14:43
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem eleve érdemes letiltani a fenébe a rejtett számos hívásokat, 10-ből 10-szer vagy “csak” valami telemarketing, vagy akár valami átverős kamu. Néha esetleg telefonbetyárok, bár ez régen volt inkább divat.

2023. febr. 9. 14:44
 13/44 anonim ***** válasza:
79%

Szám nélküli vagy ismeretlen szám át sem jut a szelekciómon!

-Majd elfárad a telefonálgató!... :DDDD

Olyan szinten nem szoktam megadogatni senkinek, hogy nem is tudom fejből a saját számomat, - nem szoktam gyakran hívogatni magamat! :DDDD

2023. febr. 9. 14:47
 14/44 anonim ***** válasza:
82%
Ritkán keresnek számomra idegen számról, de olyankor mindig megvárom, hogy az illető bemutatkozzon először. Ő hívott, tudnia kell, hogy ki vagyok, én viszont egy kupac számtól eltekintve nem tudok róla semmit sem.
2023. febr. 9. 21:25
 15/44 anonim ***** válasza:
80%
Örülj annak, ha felveszik! Én például fel sem veszem, ha nem ismerem a hívó számát vagy nem szól rám telefonon egy általam ismert ember, hogy hívni fog valaki!
2023. febr. 10. 03:37
 16/44 anonim ***** válasza:
21%
A válaszolók többsége miért nem tudja értelmezni a kérdést??
2023. febr. 10. 06:12
 17/44 anonim ***** válasza:
72%

16-os!

Én sem értem, szó sem volt rejtett számról a kérdésben.

2023. febr. 10. 07:00
 18/44 anonim ***** válasza:

Engem pl gyakrabban hívnak vezetékesen mint mobilon, ennek megfelelően válaszoltam. 🤷‍♀️

2023. febr. 10. 07:29
 19/44 anonim ***** válasza:
74%

18-as!

Nem tudom melyiket írtad.

De ha nincs kiírva a szám, akkor honnan tudod, hogy vezetékes? Ha felveszed, akkor nem szólsz bele?

Mert itt többen írták, hogy ismeretlen számos, vagy rejtett számos hívást nem vesznek fel, de nem az a kérdés, hanem az, hogy amikor már felvette valaki a telefont és nem szól bele, sz miért van. Mások azt írták, hogy mutatkozzon be a hívó, de nem is ez a kérdés, hanem amikor valaki felveszi a telefont, akkor általában mond valamit. Halló, tessék, Igen?, Na?, vagy valami, hogy a hívó észlelje, hogy létrejött a kapcsolat.

2023. febr. 10. 08:08
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Van az asztalomon egy vezetékes telefon. Csörög. Nyilván a vezetékes csörög…. :D

Felveszem. Alap hogy szóljon bele, mutatkozzon be az aki hív engem, hiszen - ahogy többen írtuk már - a másik fél tudja hogy én ki vagyok, most rajta a sor hogy bemutatkozzon, addig ne várja hogy beszélgessek vele.

Az otthonomba se engedek be senkit, de ki se szólok ha nem látom hogy ki kopogtat.

Amúgy ha a másik felveszi, akkor a hívó félnél a tárcsázó hangja elhallgat, szóval egyszerűen lehet észlelni ezt.

2023. febr. 10. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!