Hogyhogy engem nem érdekel a világlátás?
Figyelt kérdés
Minden ismerősöm arról beszél, hogy szeretné beutazni Európát, egyesek világkörüli utat terveznek. Engem ez tökre nem vonzz, nekem nem ez az élvezet. Más is van így?2023. jan. 25. 12:03
11/40 anonim válasza:
Ha olyan extrém nagy a szabadságvágyad, hogy lehet, hogy egy "tenyérnyi" kis országból nem akarsz időnként kiszabadulni, amikor olyan szép és hatalmas a világ?
Őszintén érdekel.
12/40 A kérdező kommentje:
Őszintén elmondom, hogy 2 hely van ami érdekel, és ennyi.
Nem attól vagy szabad vagy érzed magad szabadnak, ha világot látsz. Bár a te esetedben lehetséges.
Egyébként imádom az országom. Főleg Budapestet.
2023. márc. 25. 16:59
13/40 anonim válasza:
Akkor szerencsés vagy.
Számomra a szabadságvágy ebben a világlátásban nyilvánul meg többek között.
De jó, hogy sokfélék vagyunk. :)
14/40 A kérdező kommentje:
Átérzem egyébként. Édesanyám is úgy van ezzel, mint te.
2023. márc. 25. 17:45
15/40 anonim válasza:
Köszi:) És sikerül ezt kiélnie?
16/40 A kérdező kommentje:
Neméppen. Évente 1x nyaral kulfoldon :D
Jobb mint a semmi.
2023. márc. 25. 20:21
18/40 anonim válasza:
Akiket nem érdekel a világlátás azok nem állnak jól anyagilag, éppen csak el vannak, igy nem érdekli őket a nagyvilág.
19/40 A kérdező kommentje:
Haha utsó, téged sem az eszedért szeretnek látom.
2023. márc. 26. 09:47
20/40 anonim válasza:
19: De téged sem ám, mert nagyon egyhangú az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!