Ha eltérsz az "átlagtól" személyiségedben, világlátásodban, értékrendedben, miben és milyen mértékben térsz el?
Én ahogy jövök-megyek a világban, igazából amiben eltérek nagyon a legtöbb ismerősömtől, embertől, de úgy igazán, hogyha én holnap meghalnék, tényleg boldog emberként halnék meg, és maximálisan pozitívan látom az életet, és úgy mindent.
A legtöbb ember borzalmasan pesszimista, és nem, rem realisták, de semmiben, még csak meg sem próbálják meglátni a jót.
Jah, és már idegesítően erkölcsös vagyok.
Teljesen átlagos vagyok: Nem nézek tévét, nem olvasok híreket, nem hallgatok rádiót, nem érdekel a foci.
Egyébként pedig nyitott vagyok és nem unatkozom sose. A hosszú nappalokat szeretem, az időm nagyon kevés.
- Nem akarok gyereket
- utálom a férfiakat
- az összeset
Azt nehéz lenne ide leírni. Mélyen spirituális vagyok. 20 évesen felfedeztem magasabb dimenziós tudatállapotokat, érzéseket.
Mindenre úgy tekintek, mint isten csodájának egy darabjára.
Rengeteg értékrendi különbség van. Mindenre univerzális társamra tekintek. Néhányan még alszanak, de van aki eléggé éber, és lehet vele kapcsolódni.
Áh, nagyon sokat tudnék írni.
Egy fénygömb vagyok, nem ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!