Hogyhogy engem nem érdekel a világlátás?
Teljesen normális. Engem se érdekel, sőt , utálok utazni. Sokkal jobban érzem magam, ha hódolhatok a kedvenc sportomnak, bekuckózhatok egy jó könyvvel itthon, vagy darálhatok 1-1 jó sorozatot neten.
Nem mindenkit érdekel a világlátás, és jól van ez így. Nem vagyunk egyformák:)
Kedves #5ös.
Pont úgyanígy érzek, illetve ilyen vagyok.
Viszont engem zavar, hogy nem érdekel a világ :/
Engem meg nem érdekelnek igazán se sorozatok, se filmek (1-2 van, ami tetszik, az is mind hót régi), se zenék (sose hallgatok semmit, mert az újak nem tetszenek, a régieket meg már meguntam)
Ez is elég fura, bár engem csak az zavar ebben, hogy ilyen netes randikon mindenki főleg ezekről akarna beszélgetni első körben, mert ez olyan lightos, általános, ismerkedős téma, de hát... Mindig furán érzem magam
Ez valahol összefügg a szabadságvággyal is, ami mindenkiben más mértékű. Általában a nagyobb szabadságvággyal rendelkező emberek szeretnek világot látni.
Olyan mint a cápáknál. Az egyik tartható egy kis akváriumban a másik négy nap után elpusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!