A nők miért mondják azt hogy feléjük több az elvárás?
Figyelt kérdés
Sokszor panaszkodnak hogy sokkal többet kell igyekezniük hogy a karrierjükben és a mindennapi életben komolyan vegyék őket, de akkor miért mondják hogy magasabbak az elvárások? Pont hogy a férfiak felé magasabbak az elvárások, és többet vár el tőlük mindenki mert férfiak. Ez a két dolog teljesen ellentmondó. Tipikus áldozat szerep.2023. jan. 16. 17:41
1/41 anonim válasza:
A nő ne hízzon el, szülés után fogyjon vissza, tartsa össze a családot, mosson, főzzön, takarítson, nevelje a gyereket, teljesítse feleségi kötekességeit, legyen mindig nőies, ne legyen házisárkány, viselje el a menstruációs és szülési fájdalmakat, ha beteg akkor ne panaszkodjon...stb..
2/41 anonim válasza:
Ui. Munkahelyen is teljesítse a maximumot.
3/41 anonim válasza:
Köszönöm a leszavazást, Kérdező. A te értelmi szintedtől nem is vártam többet. 👏😘
4/41 anonim válasza:
A férfi kopaszodva, őszen, pocival, macisan is lehet jó pasi.
Egy nőt ugyanilyen jellemzőkkel viszont igénytelennek, csúnyanak, lepukkantnak mondanak.
Nyilván nem mindenki, de elég sokan.
5/41 anonim válasza:
Cseréljünk kedves kérdező egy hétre és akkor megtudod!;)
6/41 anonim válasza:
De miért nem tudják letojni az emberek ezeket a társadalmi elvárásokat? Én pl nő létemre nem sminkelek, nem szülök gyereket, el vagyok hízva, nem pitizek rokonoknak, ha menzom van és fáj a hasam lefekszem kicsit pihenni, stb. Mégis van egy csodálatos, kedves párom, aki akár a csillagokat is lehozná nekem az égről. Nem is értem miért kéne foglalkozni bárki idegen senkiházi emberek elvárásaival. Ja és utálom a pitsás nőies ruhákat, mindig kényelmes sportos ruhákat hordok. És elégedett vagyok az életemmel, nem egy általános, mindenkinek megfelelni akaró depis, nyomi nő vagyok. Aki megszól vagy lenéz emiatt, annak minden jót kívánok.
7/41 A kérdező kommentje:
#1 Őszintén sajnálom azt a férfit akinek dolga van veled. "Legyen nőies" Mert férfiasnak, erősnek lenni könnyebb szerinted? A házimunka közös, és a férfinak se egészséges, és rossz ha elhízik. "Tartsa össze a családot" A férfi a családfő, és nem a nő építette fel az ősszes házat, épületet, civilizációt körülötted. "Ne legyen házisárkány" Igen, tudom ez hatalmad kihívás nektek.
2023. jan. 16. 17:56
8/41 anonim válasza:
Ja a kérdező lehet a kevés százalékos lepontozó.
9/41 anonim válasza:
Kérdező, milyen férfi a családfő? Legfeljebb pénzkereső. Hány férfi segít be a főzésbe, vásárlásba? A család lelke a nő. Érzelmi síkról sose hallottál még? Lehet, hogy a férfi a fej, de a nő a nyak.
A férfi eleve erősebb fizikálisan, mint egy nő, még akkor is, ha semmit se csinál, szóval erről csak ennyit.
10/41 A kérdező kommentje:
#11 Tudod egy férfinak is lehet lelke, és a házimunkát be lehet osztani. Egy nő is járhat edzőterembe. Nem vagytok onnan kitiltva.
2023. jan. 16. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!