Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Anyukám ismerősei miért...

Anyukám ismerősei miért kérnek tőlem segítséget folyamatosan?

Figyelt kérdés
Informatikusnak tanulok, és ha valakinek valami nyűgje van, engem talál meg vele. Egyáltalán nem zavarja őket hogy amúgy egy szót sem beszéltek még velem, szerintük az elég indok hogy anyukámmal jóban vannak. Úgy hogy ő extrovertált, nagyon nyitott és barátságos személyisége van... szóval mondhatnám hogy ő kivel nincs jóban? Az ilyen emberek arcáról nem sül le a bőr? Hogy írjak egy konkrét példát, mikor egyik barátnője egy este átjött, rám törte az ajtót úgy hogy kb félálomban voltam, hogy csináljam meg az önéletrajzát. És nem kedvesen kérik, hogy "jaj de csak ha nem gond..." hanem elvárják, és bunkó vagyok ha nemet mondok. Ez nekem teljességgel érthetetlen...

2022. júl. 9. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam nemet mondani, kit izgat ha bunkónak néznek!
2022. júl. 9. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérj érte tőlük pénzt. Ha nem kérsz akkor a nyakadra fognak járni baromságokkal. Ha kérsz pénzt akkor egyrészt lesz egy plusz zsebpénz forrásod és másrészt talán kétszer is megfogják gondolni, hogy érdemes-e olyanért pénzt kiadni, hogy nem tudnak belépni facebookra vagy valami hasonló.

Én ilyen területen dolgozom és aki ismer vagy tudja, hogy mit csinálok annak ellenére, hogy nem a barátom, nem a rokonom és nem a haverom megtalál ilyennel facebookon, hogy menjek át hozzá és csináljam meg neki a nyomtatóját vagy szimplán leszólítanak áruházban meg ilyen-olyan nyilvános helyeken.

De vigasztaljon az, hogyha autószerelőnek tanulnál akkor is megtalálnának valószínűleg "ismerősök".

2022. júl. 9. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Úgy van ahogy mondják.

Az emberek de főleg a magyarok mindig is szeretik az ingyen dolgokat. Ingyen segítség kéregetés meg társai. Elvárják, hogy ingyen csinálj valamit mert ismernek.

2022. júl. 9. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg anyukád büszke rád, talán ő ajánlja, hogy forduljanak hozzád. Azt mondanám, hogy sajnos lekötött munkám van, nem tudom vállalni.
2022. júl. 9. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

kérdezőnek!

Ha gyakorolnád a nemet mondást: 4:30

https://www.youtube.com/watch?v=Bfdm71ExrwE

2022. júl. 9. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:

3

Mert az összes migráció nem szereti az ingyen dolgokat...pfff

Kérdező, te meg "élj férfiasan" a nőkkel, ha már keresnek, így vagy jól jársz-tapasztalsz vagy többet nem lesz velük bajod:D

2022. júl. 9. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezonek:

Egyébként ez nagyon sok helyen így van. A kozvetlen kozelemben is, peldaul a batyam van ugyanígy. Xy-nak nem jó a gépe, segítsen már neki, stb stb.

Talan nem ismernek más ugymond hozzaerto embert, ezert te jutsz eszukbe, mint informatikus ismerős.

2022. júl. 9. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A pénzkérés nem rossz ötlet.Ha meg ezért is lebunkóznak,akkor meg teljesen mindegy.
2022. júl. 10. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!