Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az emberekben van...

Szerintetek az emberekben van empátia a csúnya emberekkel szemben vagy nincs?

Figyelt kérdés
Vagy amolyan feláldozhatónak tartják őket?
2023. jan. 15. 20:03
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
83%
30# Láttunk már plasztikai sebészek által elcsúfított embereket.
2023. jan. 16. 07:59
 32/50 anonim ***** válasza:
3%

Akárhogy is győzködik az embereket, az élet legtöbb területén hátránnyal indulnak a "nem szép" emberek.

egy előnyös külsővel , elég sok munkára hamarabb felvesznek.

Szóval nem azt mondom, hogy lehetetlen találni társat, vagy munkát pl. de, hogy hátránnyal indul az illető és nem ő lesz a sorban az első az biztos.

2023. jan. 16. 09:50
 33/50 anonim ***** válasza:
63%

Én sajnos gyerekkoromtól megkaptam, hogy nagy a füled nagy az orrod , csunyácskább vagy....ezt egészen 21 éves koromig.

Munkám ugyan lett, de azon kívül semmi más.

25 éves koromra összeszedtem 1,5 millió Ft-ot, nem mentem sehová nem költöttem semmire, és elvégeztettem egy orr és fül plasztikát. A testemmel nem értem semmit, hogy sportos voltam és izmosabb.

Szinte mindentől elvették az életkedvemet, de pénzt keresni muszáj volt.

Sokszor azon voltam, hogy tuti örökbe fogadtak mert a családba csak én nézek ki ilyen szarul

Műtét után az egész arcom átrendeződött, és sokkal de sokkal jobban nézek ki. Valóban nagy orrom volt és hosszú füleim...

2023. jan. 16. 09:59
 34/50 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként aki nem volt abban a cipőben amiben a "csúnyácska" emberek soha nem fogja megérteni.

És váltig azt fogja állítani, hogy nem a külső vagy csak pici mértékben....

Ha csak a nőket nézem, barátaimmal minden hétvégén eljártunk 2-3 éven át bulizni, ők mindketten jóképűek voltak, velük mindig ismerkedtek a nők , engem kb. észre sem vettek...meg is untam.

2023. jan. 16. 10:05
 35/50 anonim ***** válasza:
71%
33, és azóta mi a helyzet a csajokkal?
2023. jan. 16. 10:22
 36/50 anonim ***** válasza:
93%
Én elhiszem simán, hogy *társkeresésben* hátrány. De hogy munkát ne kapjon valaki emiatt meg letessékeljék a buszról a külseje miatt, az már simán hazugság.
2023. jan. 16. 10:53
 37/50 anonim ***** válasza:
80%

33-vagyok.

Azóta sikerült 3 nővel is megismerkednem igen.

Csak egy példa. Nem azért voltak rosszak a képeim mert morcos vagy kedvtelen voltam, vagy nem tűntem magabiztosnak...ki is próbáltam első körben a társkeresőket...Noss igen, lett sikerem.

Saját családom is megmondta őszintén régebben, hogy igen nagyon sajnálják, hogy ilyen hátrányos a külsőm. Unokatesóim biztattak is a műtétre.

2023. jan. 16. 11:08
 38/50 anonim ***** válasza:
87%

Hát nekem ez elég beteg, de örülök, hogy jobban érzed magad azóta.

Lehet én élek buborékban, de konkrétan nem találkoztam még életem során olan emberrel akire azt mondhatnám, hogy csúnya. Nem barátokról vagy haverokról beszélek, hanem beleértve az összes iskolatársat, kollégát, stb...

Illetve... oké, van kivétel:

Közép- és súlyos értelmi fogyatékosok. De ők nem írogatnak ide vszeg:D

Illetve az obessssss elhízottak. De ott sem a csúnyasággal van a gond, hanem a túlsúllyal ami ellen nehezen, de lehet tenni.

Ezeket leszámítva nem találkoztam csúnya emberrel az elmúlt 30 évemben.

2023. jan. 16. 11:31
 39/50 anonim ***** válasza:
93%

elismerésem, lehet, hogy azon emberek icipici csoportjába tartozol akik nem gondolják, nem látják az előnytelen, vagy fogalmazhatunk csúnyákább embereket annak.

2023. jan. 16. 11:37
 40/50 anonim ***** válasza:
82%

39, félreértés annyiban ne essék, hogy látok szerintem előnytelenebb és jobb küllemű embereket, de azoknak is a nagyja vagy párkapcsolatban él, vagy szokott lenni párkapcsolata, szóval számomra ez azt jelenti, hogy csak simán nekem nem tetszik, másnak igen.

És szerintem nőben több a kevésbé szép, az ő esetükben bőven magasabb a léc, mint a férfiaknál. Ha egy férfi felvesz egy farmert+inget, rendben van a haja és az arcszőrzete akkor túlzottan már nem lehet mellélőni.

Igaz, sok férfi elég igénytelenül hord ruhákat. Sokan nem figyelnek a ruha méretére, szöszösödésére, de pl sokan iszik azt, hogy a rövidujjú ing az ing. Az egy vicc, nem ing. De maguk a férfiak nem csúnyák, csak szar a megjelenésük:D

2023. jan. 16. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!